Image default
Életmód hírek

Ezek a fekete ikerlányok több ezer ember figyelmét felkeltették kék szemükkel és ez nem minden!

Attól a ténytől eltekintve, hogy minden gyermek csodás és egyedi, egyes babák olyan nem mindennapi jegyekkel születnek, amelyek egy csapásra népszerűvé teszik őket az egész világon. 

Ez a két fekete ikerlány 2011-ben az egész világ figyelmét felkeltette káprázatosan kék szemével. Ha még ez sem lett volna elég különleges, hát az egyikük ráadásul különböző szemszínnel is született.

Morgan és Megan Boyd ismertek a netes közönség körében különlegesen gyönyörű szemeik révén. Mindössze 4 évesek voltak, amikor már vitték a főcímeket. Az anyuka által posztolt fotók révén igazi kis internetsztárokká váltak.

A fotók megjelenését követően a lányok anyukájának követői az Instagramon 126.000-es táborrá nőtték ki magukat. A kicsik fotói persze a divatcégek figyelmét sem kerülték el. A Neon Kisses nevű brand ki is használta a lányok népszerűségét és modellnek kérte fel őket. A 8 éves lányok imádnak a kamerák előtt pózolni, úgyhogy lényegében jól sült el a dolog.

Egypetéjű ikrek, egy apró kivétellel

Ezek a fekete ikerlányok több ezer ember figyelmét felkeltették kék szemükkel és ez nem minden! 1

Mindenben tökéletesen hasonlítanak egymásra a lányok, egy csavar azonban van a dologban. Morgan szemeinek színe nem egyezik.

Ezek a fekete ikerlányok több ezer ember figyelmét felkeltették kék szemükkel és ez nem minden! 2

Habár az egyik szeme ugyanolyan jeges kék, mint testvérének, Megan-nek, a másik sötétbarna. Ezt heterokrómiának nevezik. A lányok mellesleg anyukájuktól örökölték szemük színét.

Ezek a fekete ikerlányok több ezer ember figyelmét felkeltették kék szemükkel és ez nem minden! 3

A heteromkrómia egy nagyon ritka jelenség az embereknél és főleg kutyákat, macskákat és bizonyos lófajtákat érint. Teljesen ártalmatlan és persze nagyon egyedivé teszi viselőjét.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Egy édesanya levele a fiához! 25 dolog, amit a nőkkel kapcsolatban tudnia kell egy férfinak

Mazsi

Durván szennyeződött a tej – ha ilyet vettél, meg ne idd!

Mazsi

Egy idős olasz bácsi egyedül élt New Jerseyben. Egy napon felakarta ásni kertjét…

Mazsi