Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezek a dolgok szívhatják el az energiáid!
Tudástár - minden érdekesség

Ezek a dolgok szívhatják el az energiáid!

Rengeteg dolog okozhat hirtelen fáradtságot, test lelki egyensúlyzavart bennünk. Mi van, ha éppen ezek a hétköznapi dolgok, tárgyak tesznek kimerültté minket? Az alábbiakat érdemes elkerülni, mert elszívják energiáinkat!

1852

Folyadékhiány

Az egyik leggyakoribb, fizikálisan is jelentkező tünet. Ha nem iszunk eleget, akkor a karunkat is nehezebben tudjuk felemelni, és a lelkünkre is kedvezőtlen hatással van. Nehezebben gondolkodunk, feszültebbnek érezzük magunkat.

Nincs egyensúlyban a belső énünk, ha a szervezetünk sincs egyensúlyban.

Igyunk rendesen, mert ha a testünk nem kapja meg azt, ami jár neki, akkor tudatalatt önmagunkkal nem vagyunk megelégedve.

 

Az elektromos tárgyak, mobiltelefon

A mobiltelefonról kiderült, hogy komoly kapcsolat áll fenn a használata, és a rákos megbetegedések között. Ez már bizonyított, tudományosan alátámasztott tény.

1549262

Azt azonban kevesen tudják, hogy a mobiltelefonoknak, és így a legtöbb elektromos tárgynak nem az az egyetlen rossz tulajdonsága, hogy megbetegíthet minket, hanem hogy elszívják figyelmünket és dekoncentráltak leszünk.

Az emberek egymással szemben egyre közömbössé válnak, miközben egyre több kütyü veszi körül őket. A modern kor technológiájába menekülünk saját magányunk elől, holott éppen így leszünk magányosak.

Egyedüllét

Ne engedjük meg azt a “luxust”, hogy minden egyedül csinálunk. Néha elszaladhat velünk a ló, és úgy érezhetjük, hogy csak mi tudunk egy adott dolgot megcsinálni, vagy csak magunkra számíthatunk. Azonban tudatosítanunk kell magunkban, hogy nekünk is vannak barátaink.

Olyan barátaink, akikre számítani lehet, akik ott vannak ha kell. Ha bezárkózunk, egyedül fogunk maradni, az egyedüllét pedig felőrli az összes energiánkat.

 

Társas magány

Amikor az életünkben eljön az a pillanat, hogy megtaláltuk a számunkra ideális párt, akkor nagyon boldognak érezzük magunkat, és úgy gondoljuk, hogy soha semmi nem állhat a boldogságunk közé.

Közben telnek, múlnak az évek, gyerekek születnek, és egyszer azon kapjuk a fejünket, hogy valami megváltozott a kapcsolatban.

15498862

Van egy olyan állapot a kapcsolatokban, ahol ugyan együtt élnek a párok, de vagy az egyik, vagy a másik fél már nem érzi jól magát a kapcsolatban, és valamilyen oknál fogva együtt maradnak. Fenntartják a látszatot miközben magányossá válnak. Ne tartsunk fenn senkivel ilyen állapotot, mert az egyenes út lehet a boldogtalanság felé!

Konfliktusok keresése

Vannak konfliktus kereső, és konfliktus kerülő emberek. Egyik végleg sem igazán optimális, mert azok az emberek a legsikeresebbek az életben, akik valahol az aranyközépúton járva lavíroznak a két dolog között.

Aki túlzottan keresi – már-már szándékosan – a konfliktust, annak rengeteg energiáját szívhatja le egy-egy vita, egy-egy összetűzés, konfrontáció. Hiszen a vitákban nem csak állítanunk kell valamit, hanem meg is kell védenünk az igazunkat, ez pedig energiánkba fog kerülni.

forrás: vilagtitkai.com

Hasonló hírek

Extrém kötéljárás, amit csak megszállottak csinálnak! – videó

Edit

Folyamatos szélsőséges időjárási események, planetáris zűrzavar, furcsa tűzgolyók – 2015. Augusztus (Videó)

info

Láttál már ilyen lassított felvételeket? (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------