Hirmagazin.eu
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Ezek a csillagjegyek mindig megvédik a szeretteiket..

Vannak emberek, akik mindig kiállnak a szeretteikért, így nem ajánlatos megbántanod azokat, akik közel állnak hozzájuk. Vajon melyek a védelmező csillagjegyek?

A védelmező csillagjegyek szülöttei kiállnak azokért, akiket szeretnek. Családtagjaik, barátaik mindig számíthatnak rájuk. Azt is biztosra vehetik, hogy ezek az emberek akkor is megvédik őket, ha távollétükben mond róluk rosszat valaki. A védelmező hajlam már kora gyerekkorban megmutatkozhat, ilyenkor a testvérek óvják egymást tűzön-vízen keresztül. Persze, mint mindennek, ennek is lehet árnyoldala: van olyan védelmező hajlamú ember, aki időnként túlságosan birtoklóvá válik a kapcsolataiban, és olyan is, aki a tárgyaihoz is erős védelmező hajlammal ragaszkodik. De vajon kik születtek a védelmező csillagjegek égisze alatt?

Védelmező csillagjegyek 01

A védelmező hajlam sokszor már gyermekkorban megmutatkozik
Fotó: Pixabay.com

 

Bika: a védelmező csillagjegyek jó és rossz tulajdonságai is megtalálhatók benne

A Bika jegyűek igazi hedonisták, és mélyek az érzelmeik. Ez azt is jelenti, hogy mély szeretettel, és persze nem kevés birtoklási vággyal fordulnak azok felé, akiket megszeretnek. A tárgyaikhoz is ragaszkodnak, és képesek akár extrém mértékben is védelmezni azokat az embereket, és azokat a tárgyakat, akik és amelyek érzésük szerint hozzájuk tartoznak. A védelmező csillagjegyek negatív oldalával is rendelkeznek, hiszen ragaszkodásuk néha túlzásokba csap át, és szeretetük tárgya ezt nemritkán egészségtelen birtoklásként érzékeli.

 

Védelmező csillagjegyek 02

Mennyire állsz ki a hozzád közel állók mellett? Elárulja a horoszkópod!
Fotó: Pixabay.com

 

Oroszlán: ha félreteszi az egóját, lojális védelmező

Az Oroszlán jegyűek uralkodó bolygója a Nap. Ennek köszönhető, hogy az Oroszlán-szülöttek igyekeznek a társaság középpontjává válni. De nem csak a főnöki szerepet várják el: középpontként arra is van gondjuk, hogy megvédjék az „alattvalóikat”. Melegszívű és lojális jegy szülöttei, így, ha képesek kicsit félretenni az egójukat, önzetlenül állnak ki a hozzájuk tartozók mellett.

 

Védelmező csillagjegyek 03

A Mérleg jegyűek a csoport egyensúlyát is segítenek fenntartani
Fotó: Pixabay.com

 

Mérleg: a védelmező csillagjegyek béketeremtője

A Mérleg jegyűek az igazságosság, az egyensúly és a béke nagykövetei. Mindent megtesznek, hogy megvédjék a hozzájuk közel állókat, és közben helyreállítsák a kibillent egyensúlyt. Minden álláspontot figyelembe vesznek, és közvetítő szerepbe helyezkednek, hogy senki ne távozzon vesztes félként a „csatatérről”. Igazi béketeremtők ők a védelmező csillagjegyek között, akik nem csak az egyén, hanem a csapat egyensúlyának fenntartását is szem előtt tartják.

Skorpió: csak azért áll ki, aki nagyon közel áll hozzá

A Skorpió jegyűek nem szívesen adják ki az érzelmeiket, és elsősorban a saját lelküket védik elszántan a sérülésektől. Ám ha valakit beengedtek a hozzájuk nagyon közel állók kivételezett, belső körébe, akkor az illető számíthat rá, hogy egy igazi Skorpió mindig kiáll mellette, és akár az egész világgal szemben is megvédi. Ha egy Skorpió legbelsőbb körébe tartozol, azt nyugodtan érezd kiváltságnak, hiszen ez a bánásmód ennek a jegynek a szülöttei körében nem mindenkinek jár!

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezért jó, ha van Kos jegyű ismerősöd!

Mazsi

Ha van legalább egy ilyen anyajegyed, nagyon szerencsés vagy!

Edit

Az önmegvalósítás 5 legnehezebb lépése, ha ezeket legyőzöd, sikeres leszel az életben

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------