Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezek a csillagjegyek alkotják a tökéletes párost, meg fogsz lepődni!
Életmód hírek Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek alkotják a tökéletes párost, meg fogsz lepődni!

Minden csillagjegynek megvan a tökéletes párja!

Ezek a csillagjegyek alkotják a tökéletes párost, meg fogsz lepődni!

KOS

Ha Kos nő vagy, olyan férfi kell hozzád, aki képes forró és néha fékevesztett természetedet ellensúlyozni, ugyanakkor a lépést is tud tartani veled, és nem unod magadat halálra mellette.
Az Ikrekben mindkét oldal megvan, így egy ilyen csillagjegyű férfi remek másik feled lehet, aki ellensúlyozza a hirtelenségeidet, ugyanakkor elég spontán tud lenni ahhoz, hogy te is izgalmasnak találd az ő személyiségét.

BIKA

A Bikák keményen dolgoznak, és különösen fontos számukra, hogy a másik ebben partner, és ne hátráltató tényező legyen, ugyanakkor a szigorú munkamorál mellett kifejezetten romantikusak tudnak lenni.

A rendszerető, mindent gondosan eltervező Szűz férfiak precizitását értékelni fogják, ráadásul mellettük nyugodtan megmutathatják az érzékenyebb oldalukat is.

IKREK

Az Ikrek számára fontos, hogy elkötelezhesse magát valaki mellett, ugyanakkor az is, hogy megőrizhesse a szabadságát.

Egy Nyilas férfi képes a felszínre hozni az Ikrek valódi érzéseit, amiket a csillagjegy szülöttei hajlamosak önmaguk előtt is titkolni. Mély érzelmeivel segít, hogy a párjuk biztonságban érezze magát, ugyanakkor tiszteletben tartja a személyes határait.

RÁK

Rákként számodra különösen fontos az állandóság, és hogy legyen kire támaszkodnod.

Egy Bika pasi oldalán biztonságot találsz, és tudni fogod, hogy mindig lesz kire számítanod, ráadásul az ilyen csillagjegyű pasi a törődést is örömmel fogadja, te pedig szívesen foglalkozol szíved választottjával.

Mivel mindketten családcentrikusak vagytok, ezen a téren sem lesz eltérés közöttetek.

OROSZLÁN

Oroszlánként szeretsz a figyelem középpontjában lenni, ugyanakkor valódi személyiségedet csak keveseknek mutatod meg.

Egy Mérleg férfi nemes vadnak tűnik, akinek a becserkészése kielégíti a saját magaddal szemben támasztott követelményeket, ugyanakkor elég mély érzésű is ahhoz, hogy a kapcsolatotok ne legyen felszínes.

SZŰZ

Szűz nőként fontosnak tartod, hogy megmutasd a világnak, mire vagy képes, ugyanakkor a lelked mélyén nagyon is vágysz a romantikára.

Egy Halak férfi elég állhatatos és kitartó ahhoz, hogy szelíd természetével a bizalmadba férkőzzön, és fel merd tárni előtte az igazi érzéseidet, ráadásul kitartásával a céljaid megvalósításában is hű társad lehet.

MÉRLEG

A Mérleg nőt gyakorlatilag mindenki vonzónak tartja, de csak kevesen tudják hosszú távon is lekötni.

Egy Vízöntő pasi azonban a te figyelmedet is felkeltheti, mert érzékeny és karizmatikus, nyitott a művészetek felé, és a tiédhez hasonló szépérzékkel rendelkezik. Nem felszínes, így a mélyebb gondolataidat is megoszthatod vele.

SKORPIÓ

Skorpióként tele vagy szenvedéllyel, és nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől. Olyan társ való melléd, aki egyrészt partner ebben a szenvedélyben, másrészt képes ellensúlyt is teremteni.

Egy Szűz pasi mindig meg tud nyugtatni, ugyanakkor képes leszel előhozni belőle a higgadt felszín alatt rejtőzködő játékosságot is.

NYILAS

Nyilasként rosszul viseled, ha egy pasi állandóan a nyakadban liheg, vagy szinte megfojt a szeretetével. A rajongást ugyanakkor elvárod, és különös igényeidnek csak kevesen tudnak eleget tenni.

Egy Ikrek pasi azonban elég rugalmas és sokoldalú ahhoz, hogy minden téren megfeleljen az elképzeléseidnek.

BAK

A Bak nők nem hoznak elhamarkodott döntéseket, kivárnak, és akkor érzik magukat a legjobban, ha tudják, mi következik.

Mivel a Rákok hasonlóan visszafogottak, mégsem riadnak meg a kitartó munkától, egy ilyen csillagjegyű pasi mellett gyorsan ötről a hatra fogtok jutni, miközben nem érzed úgy, hogy túl gyors változásokra lennél kényszerítve.

VÍZÖNTŐ

Vízöntőként fontos számodra, hogy olyan pasit tudhass magad mellett, aki értékeli a humorodat és az egyedi látásmódodat.

A mindig kedélyes, ugyanakkor mély érzésű, vidám Ikrek pasiban ilyen párra lelhetsz, hiszen képes lesz értékelni a kalandvágyadat, ugyanakkor a mélyebben szántó gondolataidat is.

HALAK

A Halak nők a mesebeli herceget várják, aki minden szempontból tökéletes, és ennél kevesebbel nem is érik be.

Egy romantikus Bika, akinek ugyanakkor jellemzően a biztos egzisztencia megteremtése sem okoz gondot, tökéletes pár lehet melléd, és együtt megvalósíthatjátok a jövőt illető közös terveiteket is.

bien.hu

 

forrás: szupertanácsok

Hasonló hírek

Trianonra az egyetlen reális válasz ma az autonómia elnyerése lehet

Géza

Folytatódik Bíró Ica kálváriája: arra ébredt, hogy döng az egész ház – Fotókon mutatjuk, mi is történik most nála..

Géza

Valentin-nap: A legmeghatóbb magyar szerelmi történet a gyufaárus bácsitól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!