Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez történik, ha elrejted a Facebookon a szülinapodat!
Média és szórakozás

Ez történik, ha elrejted a Facebookon a szülinapodat!

Egy nő, aki épp a 37. szülinapjára készült, kipróbálta, mi történik, ha elrejti ezt az adatlapjáról. Tanulságos eredménye lett a kísérletnek.

Az Nlcafe újságírónője egy héttel a szülinapja előtt gondolt egyet, és elrejtette az adatlapjáról a vészesen közelgő szülinapi dátumot. Hogy miért tette ezt? Hát, talán nem túl meglepőek az indokai. Először is, zavarta, hogy olyanok köszöntik fel, akik bejelölték a Facebookon, de a folyosón már nem köszönnek. Másodszor az is zavarta, hogy a rengeteg kívánságot vagy egyesével lájkolni kell, vagy egyiket se szabad, nehogy sértődés legyen. Végül pedig azokból az ismerősökből is elege lett, akik a születésnap ürügyén hízelgő köszöntésekkel árasztják el az embert, majd másnap kérnek valami szívességet.

Ezek után már csak az a kérdés: vajon hányan fogják tudni Facebook-értesítések nélkül, mikor van valakinek a szülinapja?

Nos, a fent leírt, kísérletező kedvű újságíró csupa-csupa őszinte, figyelmes köszöntést kapott a kollégáitól, ismerőseitől, és olyanoktól, akik a közösségi média segítsége nélkül is tudták, emlékeztek, hogy mikor, vagy nagyjából mikor van a szülinapja. Ez pedig sokkal maradandóbb élmény, mint megkapni a kétszázadik kiírást a Facebook-falon.

[box type=”shadow” ]

Én ugyan ezt tettem még márciusban hasonló indokok miatt.

Engem már évek óta nagyon zavart, hogy több száz köszöntésre kellett válaszolni, lájkolni, törölni a falamra érkező szülinapi köszöntésbe bújtatott üzleti ajánlatokat, mellyel a köszöntő csakis a saját üzleti táborát akarta növelni. Rengeteg videós üzleti köszöntőt kellett törölni a falamról, addig, amíg le nem tiltottam, hogy mások is posztolhassanak rajta, így mielőtt megjelennének mások posztjai, előtte nekem engedélyeznem kell.

Ami nagyon megható volt számomra, hogy akik igazán szeretnek, akiknek valóban fontos vagyok, azoknak nem volt szükségük a Facebook jelzésére ahhoz, hogy szeretettel köszöntsenek. Millió puszi Nekik ez úton is!  :)  – írta Hné T. Edit.

[/box]

 

Hasonló hírek

Rejtélyes haláleset történt egy horrorfilm vetítésén, eltűnt a hulla is

Mazsi

Star Academy első élő show – Kátai Lilla búcsúzott

Edit

J.K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok 3. részén (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!