Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez történik a tudatunkban, amikor meghalunk
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Ez történik a tudatunkban, amikor meghalunk

Egy kutatócsoport megdöbbentő bizonyítékokat talált arra, mi történik a szív megállása után. Az embereket sokkolta a felfedezés, sokan kételkednek.

Évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget, vajon mi történik a halál után. Ijesztő képet fest a New York-i egyetem egy kutatócsoportjának megállapítása: rájöttek, hogy a halál beállta után az eltávozott tisztában van vele, hogy meghalt – ugyanis a tudat azután is működik, hogy a test életfunkciói megszűntek. Ami azt jelenti, hogy akár azt is hallhatjuk, amikor az orvos megállapítja a halál beálltát.

Ez történik a tudatunkban, amikor meghalunk

A kutatócsoport olyan betegek beszámolóit vizsgálta, akik szívrohamot kaptak, és akiket a klinikai halál állapotából újraélesztéssel hoztak vissza az életbe; vagyis gyakorlatilag halottak voltak pár percig.

A kísérletben részt vevők közül sokan arról számoltak be, hogy a szívmegállás, újraélesztés alatt látták, ami körülöttük történik, és hallották, amit az orvosok beszélnek. Mindazt, amit elmondtak, megerősítették az orvosi csapatok: az események és az elhangzott szavak valóban úgy történtek, ahogy a betegek elmondták.

Ez történik a tudatunkban, amikor meghalunk 1

A kutatást vezető orvos elmondta, hogy a szívverés leállásakor megszűnik a vérkeringés, és az agy alapfunkciói azonnal leállnak, még az alapreflexek is megszűnnek. Tehát elvileg lehetetlen, hogy a klinikai halál állapotában lévő beteg bármit halljon vagy lásson.

Egy másik kutatás ugyanakkor bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a vérkeringés leállása után maradnak rejtett tartalékok az agyban. A 2013-as kísérletsorozatot patkányokon végezték: az altatásban lévő állatoknál mesterségesen idéztek elő szívrohamot, és az állatok agyában még mértek elektromos jeleket a halál beállta után is.

A kutatók folytatják az élménybeszámolók elemzését, hiszen abból, amit a klinikai halál állapotából visszatértek elmondanak, következtethetünk arra, mi történik a halál után.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A felébredt emberek 25 gyakori jellemvonása

Edit

Sokkoló: végre itt a felvétel, amin elhagyja a testet a lélek? – VIDEÓ

Mazsi

Hogyan élik meg a szabadságot az egyes csillagjegyek?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!