Image default
Életmód hírek

Ez történik a testeddel, ha nem veszel minden nap tiszta alsót!

Nagyon nem mindegy, hogy minden nap tiszta alsót húzol-e vagy több napig, akár több hétig is ugyanazt az alsóneműt viseled.

Ez történik a testeddel, ha nem veszel minden nap tiszta alsót!
Nagyon nem mindegy, hogy minden nap tiszta alsót húzol-e vagy több napig, akár több hétig is ugyanazt az alsóneműt viseled. Attól függőn, milyen hosszan nem cserész bugyit vagy alsógatyát, a következő tünetek jelentkezhetnek:

1. Bőrviszketés

Könnyű belátni, hogy bizonyos idő után az alsónadrág anyagába beférkőző baktériumok szaporodni kezdenek. Ezek, a ruhadarabról az állandó dörzsölés következtében átjutnak a bőrre, viszketést, bőrirritációt okozva pont a legkényesebb helyeken…

2. Kiütések a fenéken

Egy idő után már nemcsak viszketni fog a bőr, kiütések is lesznek rajta, melyek főleg a fenéken és a szeméremdombon indulnak terjedésnek. Ha vakarjuk, csak még rosszabb: a bőr kisebesedik, és egyre több helyen lesznek begyulladt, kivörösödött kiütések.

3. Kellemetlen szagú nemi szervek

Ha nem váltunk elég gyakran alsót, akkor édeskés, romlott halra emlékeztető szag kezd terjengeni az intim testtájék körül.

4. Gombás fertőzés

Az izzadtsággal összekeveredett baktériumok kedveznek az élesztőgombák elterjedésének, amelyek bűzös szagukról, bőrviszketésről és a nőknél tejszerű fehér folyásról ismerhetők fel.

5. Húgyúti gyulladás

Ha a baktériumok bejutnak a húgyvezetékbe, akár húgyúti gyulladás is lehet a dologból, mely rendkívül fájdalmassá teszi a vizelést!

Mindenképp érdemes tehát naponta alsóneműt cserélni!

 

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

Lázadás a menza ellen!

info

Itt a legújabb csalás: ha erről a számról hívnak, ne vedd fel!

Géza

Már most szólunk: egy órával tovább fog tartani ez a hétvége. :)

Géza