Image default
Belföldi hírek

“Ez nem meglepő a liberálisoktól”

forrás: hirado.hu

Nem kell komolyan tartani Magyarország szavazati jogainak felfüggesztésétől az Európai Unióban – mondta Mráz Ágoston Sámuel azzal kapcsolatban, hogy Rogán Antal a Kossuth Rádióban arról beszélt: az európai liberálisok frakciója a következő héten akarja kezdeményezni Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az EU-ból.

A Nézőpont Intézet elemzője az M1 Szemtől Szembe című műsorában rámutatott: a magyar kormánypárt az Európai Néppárt tagja, amely párt az Európai Parlament legnagyobb frakcióját alkotja. Az ugyanakkor tény, hogy a liberális frakció mindent el fog követni, nem légből kapott, amiről Rogán Antal beszélt – tette hozzá. Azután a sok kritika, támadás, aljas rágalmazás után, amely a liberális frakciótól érkezett, ez egyáltalán nem meglepő – fogalmazott.

Nem látja annak politikai realitását Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője sem, hogy Magyarországon kívül az összes tagállam egyetértene a megállapítással, miszerint Magyarország alapvetően megszegi a jogállamiság, a demokrácia betartására vonatkozó előírásokat.

Rogán Antal, a kormányfő politikai kabinetfőnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának nyilatkozott úgy, hogy a javaslat mögött az áll, “a bevándorláspárti liberálisok nem értenek egyet azzal, hogy Magyarország úgy döntött, meg kell védeni Európa és Magyarország határait”. A kabinetfőnök hozzátette: fel fognak lépni a liberálisok elfogadhatatlan kezdeményezése ellene.

 

Hasonló hírek

Szijjártó: felhívott a holland külügyminiszter

Géza

25 új alacsony padlós busz áll forgalomba májusban Budapesten

info

Az osztrákok lezárták a Magyarországgal közös határátkelők felét

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------