Image default
Állatvilág

Ez nem csacsiság: tényleg 170 centi magas Derrick, Anglia legnagyobb szamara

Huttoft — Már nem kell sok ahhoz, hogy hivatalosan is Derrick legyen a világ legnagyobb szamara. Az Angliában élő patás azonban nem viselkedésével nyerheti el a tisztséget, hanem méretével.

A most ötéves állat marmagassága ugyanis jelenleg 170 centiméter, azaz mindössze kevesebb mint 3 centivel marad el a jelenlegi csúcstartótól, egy texasi csacsitól. Derrick viszont még bőven nőhet, vagyis behozhatja a világrekordot, a szamarak ugyanis hétéves korukig fejlődnek. Derrick jelenleg egy szamaraknak fenntartott menhelyen él, ahol normális méretű társaival tölti mindennapjait. Szerencsére méreteivel egyáltalán nem él vissza, szinte kiskutyaként követi a többieket és gazdáit is, nagyon vigyáz, nehogy kárt tegyen másokban.

A pontos mérésre a rekordhoz két év múlva kerül sor, addig gazdái gondozzák Derricket, hogy a világ legnagyobb szamara lehessen.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

20 ezer méh követte a nő kocsiját két napig, itt az ok, hogy miért + VIDEÓ

Edit

Vadak és utak

Géza

A füstjelző … az életmentő kiscica

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------