Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Ez nagyon durva: Hamis festményeken gazdagodott a luxusfeleség családja
Ez nagyon durva: Hamis festményeken gazdagodott a luxusfeleség családja
Polgár Tünde a kép jobb szélén

Ez nagyon durva: Hamis festményeken gazdagodott a luxusfeleség családja

Hirdetés

Miközben a képernyőn keresztül rengetegen irigykednek a luxusfeleségek életére, akadnak néhányan, akik feszülten figyelik az eseményeket.

Polgár Tünde élete álomba illő, hiszen fényűző gazdagságban él férjével, amit láthatunk is a VIASAT3-on futó, Feleségek luxuskivitelben című műsorban. Arra azonban mára már csak a károsultak emlékeznek, hogy a család egykor hamis festmények eladásával került reflektorfénybe. Polgárék a 2000-es évek elején tucatnyi hamisítványt sóztak rá ügyfeleikre. Van olyan károsult is, aki a mai napig pereskedik – számolt be a Bors egy 2014-ben megjelent újságcikk alapján.

“A polgári peres ügyek lezárultak, mert nagy nehezen kifizettek mindenkit, egy büntetőügy azonban még mindig folyamatban van. A per tárgya az, hogy álláspontunk szerint Polgár úr tisztában volt azzal, hogy a festmények hamisítványok”

– nyilatkozta a lapnak dr. Lendvay Attila, a károsultak ügyvédje, aki elárulta, az utóbbi időben több olyan ügyfél is jelentkezett nála, akik nem kapták vissza a Polgár Galériától a náluk bizományba elhelyezett ingóságaikat.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: