Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Ez mindent megváltoztat: hihetetlen, mire készül Meghan Markle
Ez mindent megváltoztat: hihetetlen, mire készül Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) and his wife Britain's Meghan, Duchess of Sussex attend day one of the Royal Ascot horse racing meet, in Ascot, west of London, on June 19, 2018. The five-day meeting is one of the highlights of the horse racing calendar. Horse racing has been held at the famous Berkshire course since 1711 and tradition is a hallmark of the meeting. Top hats and tails remain compulsory in parts of the course while a daily procession of horse-drawn carriages brings the Queen to the course. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Ez mindent megváltoztat: hihetetlen, mire készül Meghan Markle

Hirdetés

Ezúttal édesapján a sor, hogy bizonyítson. A botrányhős férfi kapott egy esélyt a hercegnétől.

Elképesztő gyorsasággal terjedt el a hír, hogy Harry herceg és Meghan Markle bőröndökkel felpakolva indulnak útnak. Az ügy hátterében sajnos nem nyaralás, hanem egy családi krízis rendezése áll.

Harry és Meghan ezúttal a hercegné szülőhazájába, Amerikába látogat. A pár Meghan 74 éves édesapját, Thomas Marklet is felkeresi, akivel eddig eléggé feszült kapcsolatot ápoltak – írja a Mirror.

Bár az édesapa az utóbbi időben sokszor felhívta magára a média figyelmét, úgy tűnik, megbánta ezt, mert legutóbb már csak annyit üzent lányának, hogy hiányzik neki és nem akarja őt elveszíteni. Most végre hosszú idő után újra találkozhatnak, és ezzel esély nyílik a békekötésre.

Forrás: Ripost

Forrás: Europress-Daniel Leal-Olivas/AFP

Fotó: AFP

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: