Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Ez mindenen túltesz, szörnyen kínos helyzetbe keverték Meghan hercegnét
Ez mindent megváltoztat: hihetetlen, mire készül Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) and his wife Britain's Meghan, Duchess of Sussex attend day one of the Royal Ascot horse racing meet, in Ascot, west of London, on June 19, 2018. The five-day meeting is one of the highlights of the horse racing calendar. Horse racing has been held at the famous Berkshire course since 1711 and tradition is a hallmark of the meeting. Top hats and tails remain compulsory in parts of the course while a daily procession of horse-drawn carriages brings the Queen to the course. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Ez mindenen túltesz, szörnyen kínos helyzetbe keverték Meghan hercegnét

Hirdetés

Meghan Markle apja állandóan felborzolja a kedélyeket, de ezúttal az egész királyi családnak nekiment.

Ez mindenen túltesz, szörnyen kínos helyzetbe keverték Meghan hercegnét

Fotó: Instagram

Meghan Markle apja egyszerűen nem bír leállni.A férfi már a királyi családot is kiakasztotta – fontolgatják, hogy lépéseket tesznek Thomas Markle-lel szemben, hogy elhallgattassák. A férfi ennek ellenére ismét botrányos nyilatkozatot tett- írja a cosmopolitan.com.

“Olyanok, mint a szcientológusok vagy a Stepford család. Ha valaki mond róluk valamit, bezárják az ajtókat. Titkolóznak, elhúzzák a függönyöket, a fülüket befogják, hogy ne kelljen hallaniuk semmit”

– nyilatkozta a férfi, akivel az esküvő óta lánya sem akar találkozni. A férfi egy ideje tényleg nem részese Meghan hercegné életének, de ezt éppen az ilyen megnyilvánulásainak köszönheti.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: