Főoldal » Ez még az előzőnél is drámaibb kinézet: belefehéredett a váltásba
Bulvár

Ez még az előzőnél is drámaibb kinézet: belefehéredett a váltásba

Kim Kardashian
Forrás: usmagazine.com | 2015. 03. 09. 05:03:00

A celeb múlt héten már sokkolta új kinézetével rajongóit. Létezik azonban a rossznál is rosszabb…
Kim Kardashian végtelenül nyughatatlan típus. Vagy egyszerűen csak nehezen bírja a kritikákat – különösen az utóbbi pár napban megjelent véleményeket illetően. Ha az mondanák, kapott hideget, meleget kapott új hajszíne, a platinaszőke miatt, igen keveset állítanánk.

Ha azt mondanák, a fél világ döbbenettel konstatálta a változást – már közelebb járnánk a valósághoz, azonban mégse tulajdonítsunk ekkora jelentőséget egy celeb lény hajfestésének. Végül, ha azt mondanánk Kim Kardashian alaposan mellélőtt az új sörénnyel – pontosan írnánk le az átalakulást.

Kimye-t azonban nem hagyták nyugodni a rossz kritikák (a legtöbben azt emelték ki, hogy egy alapvetően sötét hajszínű, barna szemű, kreol bőrű nőnek semmi esetre sem áll jól a szőke haj), úgy döntött, ellátogat egy párizsi hajszalonba és rendbe hozatja a baklövést.

De mint említettük, a rossznál is létezik rosszabb. Hiába töltött majd három óra hosszát a L’Atelier fodrászatban, hiába a sztár fodrászok fáradozása – az eredmény igen kínos lett.

Kim ugyanis fehér hajat kapott a platinaszőke helyett, ami színét tekintve ugyan eredetinek tűnhet, de a végeredmény roppant riasztó. Ráadásul a szőke tincsek nem mindenütt váltottak fehérre, ami némi olcsóságot is kölcsönös viselőjének…

Hasonló hírek

München: sapkának nézték a söröskorsót?

info

Borsos fizetésemelés nélkül nem vállalják a következő részt

info

Nagy a baj, fájdalomtól torzult el Tóth Gabi arca

Mazsi