Image default
Bulvár

Ez már tényleg brutális! Marokkói, meleg, hímnős énekes képviselheti Franciaországot az Eurovízión! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Egy marokkói származású, homoszexuális, 19 éves fiatalember, Bilal Hassani képviselheti Franciaországot az Eurovíziós Dalfesztiválon – adja hírül az LCI.

Januárban kerül sor a francia előválogatókra, Hassani nem a legismertebb induló, de az Eurovízióra szánt dala Franciaországban máris a második leghallgatottabb alkotás lett az iTunes-on, csupán Bradley Cooper és Lady Gaga Shallow című dala előzi meg.

A YouTube-on pedig hat nap alatt több mint hatmillióan hallgatták meg a dalt.

Bilal Hassani három éve, a The Voice gyerekváltozatában lépett fel, itt példaképe, Conchita Wurst Rise Like a Phoenix című dalát adta elő. A brit X-faktorban is indult, ám hamar otthagyta a műsort. Hassani ezután az internetre fókuszált, komoly követőtábort gyűjtött össze, világsztárok dalait dolgozta fel. Tavaly júniusban, a párizsi Pride előtt bejelentette, hogy meleg, emiatt az interneten zaklatták.

Hassani azonban nem hagyja magát, ragaszkodik a hímnős külsőségekhez, az extravagáns parókákhoz. Versenydala, ami a Roi (Király) címen fut, az önelfogadásról, a toleranciáról szól.

Az Eurovíziós Dalfesztiválnak idén Tel-Aviv ad otthont, májusban rendezik meg.

Itt Hassani egy régebbi feldolgozását nézhetitek meg, íme:

Forrás: mandiner.hu

Hasonló hírek

Kucsera Gábor karrierjét a kokain tette tönkre

Mazsi

Nem spórolt a babaruhán Harry és Meghan – Találd ki, mennyibe került a kis Archie kelengyéje – fotók

Géza

Szexszel tartja magát fiatalon a világ legjobb nője

Mazsi