Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez lesz a sorsuk az erdélyi medvéknek
Külföld

Ez lesz a sorsuk az erdélyi medvéknek

Döntött a székelyföldi medvék sorsáról a román minisztérium. A Hargita megyeiek hónapok óta várnak arra, hogy lépjenek a hatóságok.

Költözés  és kilövés vár a medvékre. Csíkpálfalván és Csíkszentmártonban a medvék az utóbbi időben rengeteg kárt okoztak, embereket és állatokat is megtámadtak. A szaktárca most úgy döntött, hogy a két agresszív medvét kilövik. Azt ígérik, hogy körültekintően járnak el és előbb megbizonyosodnak arról, hogy valóban a kárt okozó medvét lövik ki.

Fotó: MTI

A Szent Anna tó környékén is szükség van beavatkozásra. Úgy döntöttek, hogy a két- illetve hárombocsos medvecsaládot elköltöztetik a környékről.

Azt, hogy hova és milyen módszerrel viszik el a vadállatokat, nem közölték a hatóságok. Az altatásnál olcsóbb és egyszerűbb módszer, hogy mézzel csalogatják a szállító ketrecbe a medvecsaládokat, együtt vagy egyedenként, így valószínűleg így fogják őket átköltöztetni más területre.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció

Hasonló hírek

Új fejezet a migránspolitikában! Ma már nem érdemes elindulni a migránsoknak, mert ha hajóbalesetet szenvednek, és ki is mentik őket, utána hazaszállítják! Oszd meg!

Géza

Trump találkozni akar Putyinnal

Géza

Nagy kudarcba fulladt a nagy Hitler-aukció

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------