Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez lesz a gyilkos futómadár sorsa
Állatvilág

Ez lesz a gyilkos futómadár sorsa

A gyilkos futómadarat az áldozat több 100 egzotikus állatával együtt bocsátják árverésre szombaton – jelentette a Gainesville Sun című helyi lap.

Kész horror! Másodpercek tört része alatt támadta meg a korábbi gondozóját az óriási termetű kazuár. A férfi elesett az udvaron, amire felfigyelt az állat. Hatalmas éles körmeivel szó szerint széttépte a gazdáját. Most elárverezi az Egyesült Államok a gyilkos madarat.

Az aukció szervezője, az állatárverésekre szakosodott madisoni Scotty Wilson nem szabott meg induló árat,találgatásba sem bocsátkozott a leütési árról. Csak annyit közölt, hogy már több természetvédelmi szervezet is jelezte, hogy kész gondoskodni a madárról, ha nem akad rá vevő – adta hírül az MTI.

Ez lesz a gyilkos futómadár sorsa 1

A tragédia egy 75 éves férfival történt

A strucchoz vagy az emuhoz hasonló óriási madár tulajdonosa, a 75 éves Marvin Hajos elesett háza udvarán, két kazuárja közül az egyik pedig rátámadt és hosszú, éles karmaival szétszaggatta.     Az Új-Guineán és Ausztráliában őshonos kazuár magassága eléri az 1,80 métert, a hím tömege az 55, a nőstényé a 76 kilogrammot. A világ legveszedelmesebb madaraként tartják nyilván nagy termete és 10 centiméter hosszú karmai miatt. Képes akár 50 kilométeres sebességgel is futni. Hajos hagyatékából licitálni lehet ártalmatlanabb állatokra is, köztük makikra, selyemmajmokra vagy arakangákra (egy színpompás papagájféle, Honduras nemzeti madara).

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hatalmas rétisast mentettek a Balatonnál

Géza

Megérkeztek a darvak a Fertő tóhoz

Géza

Rettenetes: a feje fölé dobott egy kislányt a megvadult bölény – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------