Image default
Bulvár

Ez lehet az utolsó karácsony, amit Celine Dion együtt ünnepelhet súlyos beteg férjével

forrás: dailymail.co.uk

Sajnos az orvosok szerint a díva férje már nem éri meg a jövő decembert.

Remélhetőleg az orvosoknak nem lesz igaza és Celine Dion torokrákban szenvedő férje, Rene Angelil még sokáig szeretteivel lehet, azonban a család már fel van készülve a legrosszabbra.

Ez lehet az utolsó karácsony, amit Celine Dion együtt ünnepelhet súlyos beteg férjével
Celine Dion, férje, Rene és három gyermekük, öt évvel ezelőtt. Fotó: Rex Features

A kanadai énekesnő a bennfentesek szerint az utolsó közösen eltöltött karácsonyra készül, ezért is függesztette fel Las Vegas-i koncertsorozatát egészen december végéig, hogy szeretett férjével és három közös gyermekükkel tölthesse az ünnepeket. A barátok szerint már most tradicionális dalocskákat énekel otthon mindenki, amibe sajnos Rene nem tud beszállni, de örömmel hallgatja aranytorkú nejét csilingelni a házban. Celine igyekszik minden napba becsempészni az örömöt, hogy a búskomorság ne tudjon rátelepedni a hangulatukra.

A dívát tehát januárig nem is láthatjuk többet színpadon, a múlt hétvégi American Music Awardson énekelt utoljára, ami valószínűleg életének egyik legmeghatóbb előadása volt. Dion Edith Piaf Himnusz a szerelemért című klasszikusával emlékezett a párizsi terrortámadás áldozataira, mely előadást a közönség könnyes szemmel nézte végig.

 

Hasonló hírek

Bugyi nélkül jelent meg a talkshow-ban a spanyol modell! – VIDEÓ – 18+

Mazsi

Kiábrándító! Fellibbent a szoknyája – nem erre a látványra számítottunk

info

Fellebbentette a fátylat házasságairól Bálint gazda

Mazsi