Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Ez lehet a rejtély megfejtése? Régészbúvárokkal keresik VV Fanni holttestét

Magyarország — Régészbúvárok oldhatják meg a magyar kriminalisztikai egyik legrejtélyesebb bűntényét!

Fanniról már negyedik éve nem tudják, mi történt vele /Fotó: Fuszek Gábor

Fanniról már negyedik éve nem tudják, mi történt vele /Fotó: Fuszek Gábor

Egy férfi szerint, aki nagyon jól ismeri a területet, valószínűleg egy mesterséges öbölben van VV Fanni holtteste, és a speciális búvárok még a gyilkosság után négy évvel is megtalálhatják az iszapban a maradványokat.

Az öböl, amelyet a közeli sóderbányában dolgozó munkagépek kotortak ki, száz méterre van attól a szalkszentmártoni stégtől, ahol az FBI és a magyar rendőrség szerint a gyilkosa megszabadulhatott a lány testétől.

A nyomozók ez idáig nem találták meg Fanni maradványait.

Mindenki ezt olvassa most!

Rengeteg levelet kapok önjelölt magánnyomozóktól, hogy miként történhetett a gyilkosság, illetve hogy hol kellene keresni a holttestet – kezdte lapunknak dr. Lichy József ügyvéd, Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője. – Az elméletek nagy része nem vehető komolyan, de amit ez az úr állít, akár a megfejtés is lehet. Hosszasan beszélgettem vele és kiderült számomra, hogy nagyon jól ismeri ezt a területet, gyerekkorától kezdve szinte minden szabadidejét ott töltötte. Meglátása szerint nem kizárt, hogy miután a gyilkos a Dunába dobta a már élettelen lányt, a sodrás a testet az öböl felé vitte, amit a közelben lévő munkagépek kotortak ki. Ő úgy tapasztalta, bármit is dobott a folyóba, minden ott kötött ki. És ami nagyon fontos, nem is úszott onnan tovább, nem került ki újra a nyílt vízre. Ez egy teljesen elfogadható elmélet, ezért kérni fogom a törvényszéket, hogy amennyiben lehetséges, speciális régészbúvárok vizsgálják át ezt a területet.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Ami tény: a rendőrség is ezen a környéken kutakodott, búvárok és speciális kutyás keresők segítségével fésülték át a területet. A stég körül szinte centiről centire nézték át a Dunát, eredményre azonban nem jutottak. A közeli sóderbányában is folytatták a keresést, de hiába.

Mint ismeretes: 2017-ben a ValóVilág egykori szereplője nyomtalanul eltűnt. Megölésével B. Lászlót vádolják, a férfi azonban tagadja a bűncselekmény elkövetését. Teszi ezt annak ellenére, hogy a lány lakásához tartozó teremgarázs kamerája rögzítette, ahogy a kocsija felé cipelte az eszméletlen vagy talán már halott áldozatát.

Ezt nem is tagadja, de állítása szerint csak pár percig volt Fanni a kocsijában, utána átadta számára ismeretlen embereknek.

Ezt a verziót rajta kívül senki nem tudta alátámasztani. B. László egy ideje házi őrizetben van.

Folytatódik a tárgyalás

A járványhelyzetre tekintettel a bíróságok gyakorlatilag az összes tárgyalást elhalasztották, B. László pere azonban kivétel. Ma is tartanak tárgyalást a Fővárosi Törvényszéken, most két elmeszakértőt hallgat meg a bíróság.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Horror: zsákban találták meg a rendőrök a 25 hetes magzatot

Mazsi

Megbánás is kellene a szabaduláshoz

Géza

Felsőoktatásba való bekerülést segítő programok indulnak a Pannon Egyetemen

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------