Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez lehet a bizonyíték! Újabb döbbenetes információ a meggyilkolt soroksári kocogó nő ügyében!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ez lehet a bizonyíték! Újabb döbbenetes információ a meggyilkolt soroksári kocogó nő ügyében!

Budapest – Újabb döbbenetes információt tudott meg a Blikk a soroksári kocogó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszterrel (40) kapcsolatban.

Krisztinát gyilkosa brutális kegyetlensséggel ölte meg. Már elegendő a bizonyíték, de az elkövető még tagad.

Az öt éve börtönben lévő férfi cellájából egy olyan, füzetből kitépett papírfecni lapult, amelyen az áldozat, Kardosné Gyurik Krisztina neve és megölésének dátuma (2013. szeptember 25.) szerepelt.

– Amikor a védencemet meggyanúsították a Soroksáron történt gyilkosság elkövetésével, jegyzőkönyv készült a cellájában és a letétben lévő tárgyakról. Ezek között valóban volt egy összegyűrt lap, amelyen ezek az adatok voltak felírva. Ezen kívül találtak egy naplót, amelynek tartalmát azonban még én sem ismerem. A letétben pedig, ahol a bevonulásakor nála lévő dolgokat őrzik, a négy mobiltelefon mellett egy kötél is volt – mondta el a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

A férj, Kardos Lajos öt évig várt egy jó nyomra

A titokzatos fecni akár újabb bizonyítékul is szolgálhat, hogy R. Szilveszternek köze lehet Krisztina megöléséhez. Emellett az is a bűnösségére utal, hogy DNS-mintáját megtalálták az áldozat holttestén, Krisztina telefonját pedig a börtönletétben.

Ennek ellenére a pesterzsébeti férfi nem tett vallomást eddig a bűncselekménnyel kapcsolatban, szóban azonban annyit közölt a nyomozókkal: nem ő ölte meg a családanyát. A férfi azt elismerte, hogy az adott időben a helyszínen, a Vizisport utcában volt, és amikor meglátta, hogy egy férfi bántalmaz egy nőt, odament, behúzott egyet az erőszakoskodónak, majd biciklivel továbbállt. Állítólag a „lovagias tette” alatt ő maga is megsebesült, így maradhatott DNS-e az áldozaton.

A gyilkosság gyanúsítottja, R. Szilveszter egyelőre mindent tagad, de több bizonyíték is ellene szól /Fotó: police.hu

Mint ismeretes, 2013. szeptember 25-én Gyurik Krisztinát gyilkosa futás közben ragadta el, megerőszakolta, végül egy kötéllel megfojtotta.

Az édesanya gyilkosát öt évig hiába kereste a rendőrség. Áttörés idén szeptemberben történt, amikor a laborvizsgálatok egyezést mutattak az évek óta rablás és betörés miatt börtönben lévő R. Szilveszter DNS-mintája és a holttesten talált anyagmaradványok között.

Bent marad

Abban az esetben, ha a bíróság is bűnösnek találja az aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságban a visszaesőnek számító R. Szilvesztert, akár tényleges életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Képek: borsonline.hu, most.hu, hungaryexpress.hu

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Az éj lelpe alatt jöttek, majdnem harmincan, de hiába “fáradtak”, rendőreink elfogták egytől-egyig mindet!

Géza

Felismeri ezt a férfit? 500 ezret fizet a trafikrabló nyomravezetéséért a rendőrség

Mazsi

Árokba csúszott az autótolvaj a lopott járművel

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------