Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez komoly? Trumphoz hasonlítja magát Berki
Bulvár

Ez komoly? Trumphoz hasonlítja magát Berki

Az izomceleb nagyon is komolyan veszi, hogy főpolgármester lesz. Bár nem ígér semmit, de azt tartja is.

Az amerikai elnök Donald Trumphoz hasonlította magát, mondván, ő is a közösségi média segítségével győzött.

Mikor világosodott meg és döntötte el, hogy herevasalós celebből politikus lesz?

Soha nem foglalkoztam politikával, és most sem politikusnak készülök, hanem Budapest vezetésére. Az ellenzéki előválasztások alkalmával láttam a zűrzavart, és hogy a futottak még kategória próbálja megoldani a dolgokat. Azt nem tudom, ki a jó vagy rossz politikus, de hogy egyik sem jó stratéga, az teljesen biztos.

Sokan bohócnak tartják, nem gondolja, hogy a botrányos élete most visszaüthet?

Tarthatnak sok mindennek, de bármit is csináltam az életemben, azt jól csináltam, és nincs miért szégyenkeznem. Nem vagyok büntetett előéletű, mindent magamtól akartam és vittem véghez. Voltam üzletember, volt saját cégem, voltam cégvezető, dolgoztam az állami szférában, és 26 évesen Európa legfiatalabb klubelnöke és tulajdonosa voltam a Ferencváros Labdarúgó Zrt. élén. Lehet utánam csinálni.

Mitől hitelesebb Berki Krisztián, mint a többi jelölt?

A hitelesség mindenki számára mást jelent, de az első és legfontosabb az, hogy higgyenek abban az emberben, akire ráteszik az ikszet. Mert csak utána fognak hinni a programjában, és nem fordítva. Ahogy Friderikusz mondta, Magyarország egyetlen „magát megcsinált embere” vagyok, és abszolút képesnek tartom magam arra, hogy főpolgármester legyek. Az a fajta mocskolódás, hogy ez meg az hülye, nem tartozik a politikához, és én Tarlós Istvánra sem mondom, hogy rossz, csak azt, hogy nyugdíjba kell mennie.

Valaki éveket dolgozik, készül, hogy induljon egy választáson, ön pedig fejest ugrik a mély vízbe.

A végletek embere vagyok, vagy csinálok valamit, vagy nem. Bárki bármit mondhat, úgysem ön vagy én döntünk, hanem októberben a budapesti embe­rek.

Mi a legfontosabb üzenete?

A személyiségem, ahogyan dolgokra reagálok, átviszek dolgokat A-ból B-be. Ahogy elérem a céljaimat, nem hátrálok meg, és nem nyugszom, amíg nem én győzök. Donald Trumpban is mindenki kételkedett, de ő is a közösségi médiában nyerte meg az amerikai elnökválasztást.

És ha végül még Puzsér Róbert is legyőzi?

Az az ember rossz helyen és rosszkor indult el, hiszen kritikusnak még soha az életben nem állítottak szobrot. Van esélye egy olyan embernek, aki 40 éves koráig élt az édesanyjával? Ha csak gazdasági oldalról közelítem meg: aki 40 évesen a saját éle­tét nem tudta rendbe tenni, az hogy gondolja, hogy a fővárosban kétmillió ember életét megoldja?

Mi lesz az első intézkedése, ha úgy alakul, hogy győz októberben?

Ez nem úgy alakul, hanem úgy lesz. Ígérgető Jánosokból van elég az országban, de mindent, amit én kimondok, azt tartom, amit pedig nem mondok ki, azt nem tudják rám koppintani. Én is csak akkor kapok először teljesen tiszta képet, amikor Tarlós átadja nekem a fővárost, addig butaság, felelőtlenség lenne kívülről bármit is állítani a dolgokról.

borsonline

Hasonló hírek

Nem titkolózik tovább George Clooney! Itt a nagy bejelentés

Mazsi

Nyerő vagy, ha nem este csinálod! Így festhetsz képet egy óriás fúrógéppel kreatív módon!

Géza

Caramel már nem autóban írja dalait

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------