Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez kinek a szégyene? Idősek otthonába került Lerch István! Oszd meg!
Életmód hírek

Ez kinek a szégyene? Idősek otthonába került Lerch István! Oszd meg!

Lerch István (Született Budapesten, 1953. szeptember 16-án) Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző, zongorista, énekes, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kjitüntetettje és számos zenei díj tulajdonosa, idősek otthonába került!

Lerch István egy év alatt kétszer is agyvérzést kapott.

Orvosai csodával határos módon meg tudták menteni az életét, azonban a zeneszerző azóta csak árnyéka önmagának. Állapotáról unokatestvére, Kassai György mesélt a Best magazinnak:

– Egy év után kötelező elhagyni a rehabilitációs intézetet. István most egy Pest környéki idősek otthonában van. Nincs gond a hellyel, szép környezetben van, a gondozók kiválóak, csak épp nem ott lenne a helye. Jár hozzá hetente kétszer gyógytornász és logopédus, de a teljes felépüléshez ez neki már kevés. Az orvosok azt mondták, hogy akár otthon is lehetne folytatni a rehabilitációját, ott lenne a legjobb helye. Legszívesebben hazáig futnék vele, de a törvények erre nem adnak lehetőséget. Annyit tehetek mindössze, hogy amilyen gyakran csak tudom, látogatom.

Azt látom rajta, hogy nagyon erős, meg akar gyógyulni, már eddig is szép eredményeket ért el. Az egykor félig lebénult, magatehetetlenül fekvő, jelentősen lesoványodott ember ma már csak ül. eszik, kikerekedett az arca, énekel, elmondja a hét napjait a maga sérült módján. Tele van érzelmekkel, érti, amit mondok neki, és válaszol is rá. Arra a kérdésre, hogy szeretne-e hazamenni, egyértelműen mosolyogva és reménykedve bólintott, hogy igen. Szerintem sokkal intenzívebben kellene vele foglalkozni.

Forrás: Színes Ász

Hasonló hírek

Mit tegyünk, ha gond van a szomszéddal?

info

Sokkoló felvételeket rögzített egy utas egy győri autóbuszon – VIDEÓ

Mazsi

5 lépés, hogy még több pénzt vonz az életedbe!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------