Főoldal » Ez ijesztő: Durva, mivel fenyegették meg a magyar sztáranyukát
Bulvár

Ez ijesztő: Durva, mivel fenyegették meg a magyar sztáranyukát

A mo­dell meg­tette a szük­sé­ges lé­pé­se­ket a be­te­ges el­méjű ra­jon­gó­val szem­ben.

Közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient. A Feleségek luxuskivitelben dögös sztárját ráadásul saját rajongója zaklatta, azt üzente neki, hogy elrabolja a gyermekét – írja a Blikk.

Ez ijesztő: Durva, mivel fenyegették meg a magyar sztáranyukát
Fotó: Sulyok László

“A műsorral és a nyíltságommal sok negatív dolog is jár. Vannak fura emberek, vagy piti csalók, akik furcsa üzenetekkel akarnak a közelembe férkőzni. Például volt egy eset, amikor valaki, mint később kiderült, egy hamis profilról, azt írta, el fogja rabolni a gyermekem”

– mesélte zaklatottan Vivien, aki azonnal azt válaszolta az illetőnek, hogy feljelentést tesz. Mondanunk sem kell, a zaklató egyből törölte a profilját, soha többet nem lehetett hallani felőle.

“Nem is értem az ilyen embereket. Mit gondolnak magukról? Minden ilyen zaklatót, ügyeskedőt rögtön le kell szerelni. Meg kell tenni a szükséges lépéseket, akár feljelentést is, még akkor is, ha sokszor csak kamu profil mögül szemétkedő trollokról van szó” – fakadt ki a VIASAT 3 sztárja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meglepő dolog esett meg Britneyvel a hétvégén

info

Robbie Williams is elindult a nővé válás rögös útján

info

Ábel Anita tette helyre Nádai Anikót, aki szerint “álszenteskedés részvétet nyilvánítani LL. Junior családjának a Facebookon”

Mazsi