Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez igen: Hatalmasat kaszál Bea asszony
Bulvár

Ez igen: Hatalmasat kaszál Bea asszony

Gáspár Bea élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy hosszú évek tervezgetése után október elején végre fogadhatja vendégeit az első borvacsoráján.

Gáspár Bea végre kibújt ura árnyékából és kőkeményen belevágott a bizniszbe. Egyelőre ugyan havonta csak egyszer főz majd a borvacsoráin. Ha viszont továbbra is ekkora marad az érdeklődés és alig 24 óra elfogy mind a 45 hely férőhely a lakásétteremben, könnyen lehet, hogy többször is a tűzhely mögé áll majd.Az első jelek szerint már most dől a pénz Beához.

Ez igen: Hatalmasat kaszál Bea asszony

Bea egyáltalán nem méri drágán az ételeit, hiszen a személyenkénti 15.900 forintos ár nem haladja meg, sőt talán alul is múlja egy közepes színvonalú ötfogásos vacsora árát. Ráadásul az árban benne foglaltatik az üdítő és a borfogyasztás csakúgy, mint az egy-egy stampedli minőségi pálinka ára. Ehhez jön még, hogy a vendégek szórakoztatásáról maga Gáspár Győző gondoskodik majd, de Evelin és Virág is segédkezik majd a vacsorán, továbbá a család két barátja is részt vesz az előkészületekben. Az eseményen egyszerre 45 fő vehet részt, így könnyen kiszámítható, hogy Bea asszony eseti bevétele 715 ezer forintra rúg.

Ez igen Hatalmasat kaszál Bea asszony 1

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Szerelmi viszonya volt II. János Pál pápának?

Mazsi

Kitálalt a magyar valóságshow-sztár: Elrabolták szexmunkásnak!

Mazsi

Váratlanul felugrott a színpadra egy néző – a biztonságiak lemaradtak – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!