Főoldal » Ez hiányzott Szinetár Dóra régi kapcsolataiból
Bulvár

Ez hiányzott Szinetár Dóra régi kapcsolataiból

A szí­nésznő mos­tani férje mel­lett tud csak iga­zán el­la­zulni, emi­att pedig végre rá­ta­lált tel­jes lelki bé­ké­jére is. Végre har­mó­ni­ába ke­rült ön­ma­gá­val.

Szinetár Dóra pszichés betegségét is legyőzte szerelme, Makranczi Zalán segítségével, ám még ennél is többet köszönhet harmadik férjének az énekesnő. Hiszen, amit nem talált meg eddigi kapcsolataiban és a meditációban, azt átélhette férje ölelésében – árulta el a life.hu-nak.

Sokszor kerestem azt a bizonyos leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot. A jó meditáció abból ad egy kis ízelítőt, amikor nem vágysz a világ dolgaira, nincsenek késztetéseid, csak lazán engeded, hogy áramoljanak körülötted az energiák.

“Nekem ez meditációban soha nem ment” – mondta el a színésznő, aki végül szerettei körében élte át ezt a megmagyarázhatatlan érzést.

Először akkor találtam rá erre az érzésre, amikor a gyermekeimet ölelhettem, aztán amikor a férjemet, Zalánt megismertem, és először aludtunk együtt, összebújva.

“Akkor éreztem, hogy újra feltöltődöm, egységben és békében vagyok önmagammal” – nyilatkozta Bereczki Zoltán exfelesége, akit a mai napig támadnak a válásuk miatt.

Ez hiányzott Szinetár Dóra régi kapcsolataiból

Szinetár Dóra férje mellett végre rátalált a teljes harmóniára. (Fotó: Facebook)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Állad leesik ha meg tudod kiért hagyta el családját Gáspár Győzi, avagy Győzike ma is álmodik valakiről…

Géza

Egy igazi adonisszal szűrte össze a levet Selena Gomez

Edit

Döbbenet: 32 év után került elő a kislányként elrabolt nő! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------