Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez durva, mit találtunk Koholák Alexáék Facebook-oldalán!
Bulvár

Ez durva, mit találtunk Koholák Alexáék Facebook-oldalán!

Egé­szen el­ké­pesztő ál­lí­tá­so­kat ta­lál­tunk Ko­ho­lák Alexa és férje spi­ri­tu­á­lis köz­pont­já­nak Fa­ce­book-ol­da­lán! Kü­lön­féle, úgy­ne­ve­zett “be­ava­tási szer­tar­tá­sok­kal” kí­nál­nak meg­ol­dást egész­ség­ügyi és anyagi prob­lé­mákra. Alexa sze­rint ez nem “hó­kusz­pó­kusz”.

Koholák Alexa és 27 évvel idősebb férje végleges megoldást kínálnak a párkapcsolati, az anyagi és az egészségügyi gondokra is.

A leírás szerint a szertartások segítségével az alanyok minden problémája elillan, sőt Alexáék azt ígérik, hogy az “univerzum energiája” által  betegeknek soha többé nem kell semmilyen gyógyszert és kezelést igénybe venniük. Nem hittünk a szemünknek!

A Ripost megtudta, hogy a szolgáltatásokért ötezer forintot kérnek el. Ám, aki azt hiszi, hogy ez egy alkalmi, jelképes összeg, az nagyot téved: a központ meglepő módon minden esetben sikert garantál, de nem elég egyszer fizetni. Havonta kell átutalni a pénzt, mert ha megszűnik a tranzakció, akkor a varázslatos gyógyulásnak vagy gazdagságnak is vége szakad! A központ önkéntesei azonban állítják, hogy ötezer forintot sokaknak megér az anyagi- érzelmi vagy egészségügyi biztonság.

A Ripost megkereste Koholák Alexandrát, hogy megkérdezzük tőle, valóban komolyan gondolják-e a tevékenységüket…  Ő büszkén mesélt az eredményeikről.

Ez durva, mit találtunk Koholák Alexáék Facebook-oldalán! 1

“A férjem, Balázs egy többszörösen elismert gyógyító, aki áttétes rákos embereken segít itthon és külföldön is. Többször is csodát tett már! Van olyan beavatottunk, akinek fél éve már csak hónapjai voltak hátra, és bár még vannak áttétei, ma már nem kap kemoterápiát, és nincs kórházban. Párkapcsolati problémákban is segítünk, hiszen rengetegen küzdenek olyan problémákkal, amiket csak segítséggel lehet megoldani” – állítja Alexa.

“Ezért ötezer forintot kérünk el, de ez annyira jelképes összeg, hogy szerintem nem is számít nagy kiadásnak a boldogságért” – mondta el a Ripost-nak Alexa.

Forrás: Ripost

Fotó: TV2

Hasonló hírek

Eljegyezték az Elrabolva-filmek hősnőjét

info

Kiderült: szerelme edzőként kíséri az Eb-re Hosszú Katinkát

Mazsi

Újabb ruhátlan fotó borzolja a kedélyeket

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------