Image default
Külföld

Ez aztán önfeláldozás: máját adta a dadus a kicsi lánynak

Cso­dá­la­tos ön­fel­ál­do­zást ta­nú­sí­tott egy fi­a­tal bé­bi­szit­ter: kés alá fe­küdt azért, hogy meg­ment­hesse a gond­ja­ira bí­zott kis­lányt.

A 22 éves Kiersten Miles egyetemi tanulmányai mellett lett bébiszitter a pennsylvaniai Rosko-családnál. Még csak 3 hete vigyázott az akkor 9 hónapos Taliára, mikor megtudta: a kislány súlyos beteg, és csak egy májátültetés mentheti meg az életét. A gyönyörű lány nem habozott: azonnal felajánlotta a mája egy részét a kicsi lánynak!

Ez aztán önfeláldozás: máját adta a dadus a kicsi lánynak

A szülők és az orvosok is többször, részletesen elmagyarázták neki, milyen nagy áldozatot vállal, ha tényleg segít: például többé nem lehet májdonor, még akkor sem, ha majd a saját gyerekei szorulnak rá…

Miles azonban kitartott eredeti elképzelése mellett, és miután az orvosok is elfogadták döntését, egy 14 órás műtét során Talia megkapta dadusa májának egy részét.

„Ez csak egy aprócska áldozat ahhoz képest, hogy megmentettünk egy életet: Talia valószínűleg a 2. szülinapját sem élte volna meg a műtét nélkül. Ez számomra csak egy egyhetes kórházi pihenőt és egy aprócska heget eredményezett, de ő életet kapott!”

A kicsi és önfeláldozó dadusa is jól vannak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tragédia: lakónegyedre zuhant egy helikopter Isztambulban, többen is meghaltak

Mazsi

Felnyitnak két 19. századi vatikáni sírt

Géza

A bevándorlók felállíthatnának egy hadsereget, amely harcba száll hazájuk szabadságáért

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------