Főoldal > Hírek > Tudástár > Technika, kommunikáció > Ez az olcsó kínai megszégyeníti a csúcsmobilokat
Ez az olcsó kínai megszégyeníti a csúcsmobilokat
Vernee Apollo

Ez az olcsó kínai megszégyeníti a csúcsmobilokat

Hirdetés

forrás: BZI/hirado.hu

Érdemes lesz megtanulni a Vernee Apollo nevét: műszaki paramétereivel alázza a jelenleg piacon lévő okostelefonokat.

Már megszokott, hogy évente valamelyik addig sohasem hallott kínai gyártó „zászlóshajó-gyilkosként” harmadáron kínálja lényegében ugyanazt, mint a legnagyobb nevek. Többnyire azért az „ugyanaz” némi megszorítással érvényes, valójában közel azt, vagy majdnem azokat a jellemzőket hozzák, amit a drága márkák.

Most úgy tűnik, azzal a furasággal szembesülhetünk, hogy az előzetesen kiadott technikai adatok alapján a Vernee Apollo idézőjel nélkül hozza tényleg ugyanazt, sőt, több paraméterével meg is haladja a nagyokat.

Úgy fest, hogy a Vernee Apollo 6GB RAM-ot ad (ez a vadonatúj Samsung S7 és az LG G5 memóriájának a másfélszerese), 128 GB belső tárhely és az iPhone 6S-ből ismert 3D Force Touch-szerűség társaságában. Mindehhez járul a tízmagos Mediatek Helio X20 processzor (négy A53-as 1.4Ghz, négy A53-as 2.0Ghz, és két A72-es 2.5Ghz mag), a 21 megapixeles Sony IMX230 hátlapi és a 8 megapixeles előlapi kamera, meg persze USB Type-C.

Ez az olcsó kínai megszégyeníti a csúcsmobilokat

Vernee Apollo

Kinézetre a mobil úgy fest, mintha fémteste a HTC M7-es és az új Huawei kereszteződéséből jött volna létre, 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel. Android 6.0 Marshmallowt futtat.

Igen, jól olvassuk.

Harminc éve még poros kínai halászfalu volt Shenzhen (Sencsen), ahol az újonnan alapított Vernee high-tech cég gyártja az Apollot. Árusítása a hírek szerint valamikor áprilisban indul.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: