Image default
A magyar foci múltja, jelene és jövője

„Ez az én hibám” – Ezt mondta Rossi kinevezése kapcsán Csányi Sándor a görögök elleni siker után

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke maga is véleményt formált a válogatott játékáról a csapat Görögország felett aratott 2-1-es győzelmét követően.

Csányi Sándor /Fotó: Isza Ferenc

Mint ahogy azt megírtuk, a magyar labdarúgó-válogatott megszerezte első győzelmét Marco Rossival a kispadon. A Görögország elleni Nemeztek Ligája-összecsapáson ráadásul a válogatott szép játékkal és még szebb gólokkal tudott győzelmet aratni. Ezt Csányi Sándor sem hagyhatta szó nélkül. Azok után, hogy az MLSZ elnökét rengeteg támadás érte Georges Leekens korábbi kinevezése miatt, most elismerte, hogy hibázott, és úgy érzi, helyes döntés volt a kapitányváltás és az, hogy lehetőséget adtak Marco Rossinak.

„Jó volt látni ezt a csapatot! Nemcsak a győzelemnek örülök, de annak is, hogy a mutatott játékban egyértelműen érezni lehetett az előrelépést. A folytatásban is ezt várjuk, hogy lépegessen előre, fejlődjön a magyar válogatott – mondta a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor. – Úgy gondolom, jó döntés volt Marco Rossit kinevezni. Hogy túl késői döntés volt ez? Lehet, hogy igen, és ez az én hibám.Engem győztek meg arról, hogy Georges Leekens a megfelelő ember, de úgy gondoltam, inkább később váltsunk, mint hogy ne tegyünk semmit. Nagyobb hiba lett volna a belga kapitánnyal elindulni a Nemzetek Ligájában, mint kapitányt váltani az utolsó pillanatban, ám ez a mérkőzés meggyőzött arról, hogy ha Georges Leekens kinevezése nem volt jó ötlet, jól tettük, hogy váltottunk.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Magyarország-Izland 1-1 – A magyaroktól zengett a marseille-i kikötő

Edit

Eb-álomcsapatba választotta Kleinheislert egy francia sportlap

Edit

Király Gábor sokkal menőbb, mint Ronaldo – a vezető francia sportlap szerint

Edit