Image default
Életmód hírek

Ez az apuka felrobbantotta a netet, és könnyekig hatott minden egyes szülőt

Olyan meg­ható fotót mu­ta­tunk, ami­nél ke­ve­sebb fe­jezi ki az iga­zán mély, szü­lői sze­re­te­tet. Ez az apuka egy igazi szu­per­hős!

Egy arizonai fotós, Heather Whitten csodálatos fényképet készített férjéről és gyermekéről. De ezúttal nem az anyukát ünnepeljük, legfeljebb azért, mert megörökítette a pillanatot. Most az apuka az igazi szeretetbomba.

Ez az apuka felrobbantotta a netet, és könnyekig hatott minden egyes szülőt
viralwomen

A házaspár kisfia, Fox komolyan megbetegedett, szalmonella fertőzést kapott el. A kimerítő hányással és hasmenéssel tartósan magas láz is járt, melyet a szülők nem tudtak megnyugtatóan lecsillapítani. És mit tett Thomas, az apuka?

Fogta magát, beült kisfiával együtt a zuhany alá, hogy a hűvös víz levigye a kicsi lázát. Hosszasan ült ott a babával, így várták ki, míg csitult a láz és jobban lett a gyermek. A közösségi oldalakon persze mint mindig, most is akadtak fanyalgók. Olyanok, akik szerint ez a fénykép túl intim, a meztelenség zavaró. De egyet kell értenünk az anyukával, aki a fotót készítette, hiszen a kép gyönyörű, és nem látszik rajta semmilyen zavarba ejtő részlet. A kép lényege nem más, mint az igazi szeretet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Névnapok december 25.

info

Sokkot kapott az anyuka, amikor betette kisfiát a kádba

Mazsi

Gyerekek gondolatai a szerelemről… Igazán megdöbbentő szavak, amit minden felnőttnek érdemes elolvasni!

Edit