Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez az anya hipós vízben fürdeti 1 éves kisfiát! Most elmondja miért
Életmód hírek

Ez az anya hipós vízben fürdeti 1 éves kisfiát! Most elmondja miért

Ez az anya hetente kétszer hipós vízzel mossa meg kisfiát azért, hogy megmentse az életét. Most a fia szokatlan betegségéről beszél és arról, hogyan tudja őt életben tartani.

A 27 éves Alicia Barbernek harmadik gyermeke, Jamison. Az anya már fia születése előtt tudta, hogy a kicsinek nehéz jövője lesz.

A kis Jamison egy olyan szokatlan és életveszélyes betegségben szenved, amit Harlequinosisnak neveznek. Ez azt jelenti, hogy a bőr a szokásosnál 14-szer gyorsabban nő. A betegség nagyon fájdalmas, repedéseket okoz a bőrben s emiatt könnyen átengedi a fertőzéseket.

Fürdőzés hipóban

Sajnos ez a betegség nem gyógyítható, de a tünetek kenőcsökkel és egyéb gyógymódokkal kezelhetők. Éppen ezért Alicia most egy igen drasztikus módszert alkalmaz: Jamisonot hipós vízzel mossa meg, hogy a bőre ne fertőződjön.

“Lehet, hogy néha a szemébe is belemegy egy picit, ezt nagyon nem szeretem. Ilyenkor sír és én ilyenkor nagyon szenvedek.- mondta Alicia a Metro nak.

Ugyanakkor elmagyarázta, hogy a fürdés, bármennyire szörnyen hangzik, nagyon fontos mert ezzel megelőzhető a bőrfertőzés.

“Nagyon fontos ez a kezelés mert ha ezt nem tenném meg, talán bevinne valamilyen fertőzést a kórházba.”

Csiszolópapír

A hipós fürdők mellett a kis Jamison morfint is kap, hogy a nagy fájdalmait enyhítésék. Naponta kétszer fürdetik meg, a bőrét pedig csiszolópapírral is megtisztítják.

Az ilyen betegséggel születettek többsége néhány nappal születése után meghal, de kis Jamison megmutatta, hogy ő egy igazi harcos és már az első születésnapját ünnepli.

Reméljük, hogy Jamison még sok születésnapot ünnepelhet majd és nagyon szeretni fogja családját.

Forrás: Tudásfája.com

Hasonló hírek

Az a bizonyos nagy Ő…

Edit

A hét bakija: Épp eljegyezte volna barátnőjét a férfi, de otthon hagyta a jegygyűrűt – VIDEÓ

Mazsi

Az igazi az, aki… (és nem az, aki…)

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------