Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez az anya boldog, hogy a babája végül elaludt. De amikor másnap megpróbálja felébreszteni …
Életmód hírek

Ez az anya boldog, hogy a babája végül elaludt. De amikor másnap megpróbálja felébreszteni …

észrevesz valami rettenetes dolgot.

Egészen egy évvel ezelőttig minden rendben volt Alexandra Metelkina (Oroszország, Pervouralsk) számára. Mint minden szerető szülő, az új anya örömmel figyelte, hogy a kis angyal békésen alszik a gyermekágyban. De egy nap, a boldog élete gyorsan rémálommá változott.

Az egy nap úgy indult, mint bármely másik, a hat hónapos Anya tele volt energiával. Amikor Alexandra ebéd után elment lefeküdni, a kicsi hirtelen nagyon csendes lett. Eleinte a fiatal anya boldog volt, hogy Anya milyen könnyen elaludt.

De Alexandra aggódni kezdett, amikor a lánya néhány órával később még mindig mélyen aludt. Anya-t általában bármilyen zaj felébreszti, akármennyire csendes az. A kislány azonban nappal és éjjel is aludt, és nem ébredt fel másnap reggel sem. Mély aggodalomra adott okot, hogy Alexandra hiába próbálta felébreszteni, Anya nem mozgott, csak szunyókált tovább.

A fiatal anya kétségbeesett. Attól félt, hogy a lánya kómába esett, és felhívta a sürgősségi szolgálatot. Bár az orvos nem tudta felébreszteni Anyát, egyébként jó egészségben találta; A kórházban dolgozó szakemberek nem tudták megmagyarázni, miért volt ebben az állapotban.

Ez az anya boldog, hogy a babája végül elaludt. De amikor másnap megpróbálja felébreszteni

Egy héttel később Anya végre felébredt, mintha semmi sem történt volna. További vizsgálatok kimutatták, hogy nincsenek rendellenességek, megerősítették, hogy teljesen egészséges. Mégis, miután az anya és kisbabája elhagyta a kórházat, ugyanaz a probléma újra megjelent a következő reggelen – a kislány nem ébred fel!

Most, majdnem egy évvel később, a fiatal család rendszeres látogatója az orvosi központnak. Amikor ébren van, a lány egy energiacsomag. De amint Anya becsukja a szemét, mély álomba esik. Néha hetekig alszik, evés és ivás nélkül. Amikor alszik, a testhőmérséklete jelentősen csökken. Az ébredés után piros az arca, reszket, és magas a láza. Az orvosok még nem jöttek rá, hogy mi okozhatja ezt a különös alvászavart.

Nézd meg a következő videót, ha többet szeretnél megtudni Anya hihetetlen történetéről (orosz):

Anya hivatalosan “ismeretlen eredetű alvászavarban” szenved. Bár a tünetek egy része hasonló a Kleine-Levin-szindrómához, a kislány nem reagált semmilyen kezelésre. Az orvosok azonban remélik, hogy Anya képes lesz a normális életre a jövőben. Alexandrának és a lányának a legjobbakat kívánjuk az úthoz, amit meg kell tenniük. Maradjatok erősek!

Hasonló hírek

Szereted a szalonnát? Ha ezt elolvasod mától minden nap eszel belőle!

Mazsi

Az érzelmi zsarolók legtöbb esetben pont a szeretteink

Edit

6 ellenszenves dolog, amit egy nőnek soha nem lenne szabad csinálnia Facebookon!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------