Főoldal » Ez az a recept, melyért megőrül a világ! Újjáépítheti a csontokat, térdízületet, porcokat!
Egészség - betegség

Ez az a recept, melyért megőrül a világ! Újjáépítheti a csontokat, térdízületet, porcokat!

Ahogy öregszünk, testünk elveszíti rugalmasságát, elkezd fáradni, kopni és ennek jelét is adja. Elsődleges és leggyakoribb a csont- és térdízületi fájdalom, hiszen a térdízület az egyik legterheltebb testrészünk, így hajlamos a kopásra, fájdalmakra.

Ez az a recept, melyért megőrül a világ! Újjáépítheti a csontokat, térdízületet, porcokat!

Ez a probléma több millió embert érint a világon, viszont ezeket a fájdalmat nem könnyű hagyományos orvoslással kezelni. De mutatunk egy gyorsan és könnyen elkészíthető háziszert az ilyen jellegű bajokra és merev ízületek kezelésére. Ez a szer segít, hogy visszanyerd csontjaid és ízületeid eredeti, egészséges állapotát, javítsa működésüket.

Íme a receptje:

• 3 evőkanál mazsola
• 40 g tökmag
• 2 evőkanál íz és színtelen zselatin
• 4 evőkanál szezámmag
• 200 g méz
• 8 evőkanál lenmag

Elkészítése és használata:

Az összes hozzávalót egy turmixban/mixerben összevegyítjük, amíg egyenletes és sima nem lesz, majd egy zárható üvegben fogyasztások között hűtőben tároljuk. Ebből fogyasszunk reggel és ebéd előtt egy kanállal minden nap.

Ez a szer erősíti a csontokat, ízületek, beindítja az immunrendszert és az anyagcserét is. Azok, akik már kipróbálták azt mondták róla, hogy lenyűgöző az eredménye. Néhány orvosnak is elakadt a szava. Reméljük, hogy nálad is hasonlóan jó eredménye lesz.

Váljék egészségünkre! Kérdezd meg erről orvosodat is!

Forrás: sztorivilag.com

Hasonló hírek

Többfelé tovább romlott a levegőminőség

Géza

10 gyerek halhatott meg homeopátiás szerektől

Edit

Ez a 2 perc alatt elkészíthető gyógylé könnyedén megszabadít a lerakódott zsírpárnáktól, és a magas vérnyomást is csökkenti!

Mazsi