Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez ám az átalakulás: felesége teljesen ledöbbent Galambos Lajos új külsején – fotó
Bulvár

Ez ám az átalakulás: felesége teljesen ledöbbent Galambos Lajos új külsején – fotó

Rózsás a helyzet, legalábbis Galambos Lajos (59) fején, a mulatóssztár ugyanis virágszálat borotváltatott a frizurájába.

– Ez egy rózsa akar lenni, illetve őszirózsa. Eddig mindenkinek tetszett, aki észrevette, csak a nejem nem volt elragadtatva. Komolytalannak tartja, pedig mondtam neki, ez még csak a kezdet – magyarázta a trombitaművész, aki még a kijárási korlátozást megelőzően kereste fel kedvenc fővárosi fodrászatát a két fiával.

A mulatóssztár viccnek szánta új frizuráját

A mulatós-sztár viccnek szánta új frizuráját

– Bevallom, ekkor már zárva voltak, de a kedvünkért kinyitottak, és Ibrahim is örült, hogy újra munkája akadt. Amikor én kerültem sorra, megkértem, hogy oldalt jól nyírja fel, mert nem tudom, legközelebb mikor jöhetek el ismét hozzá, akkor támadt egy olyan ötlete, hogy motívumot borotvál a frizurámba. Ügyes fickó, és elégedett is vagyok az eredménnyel – foglalta össze Lajcsi, aki reméli, ezzel a kis bolondsággal mosolyt tud csempészni az emberek arcára

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az idős bácsi szenvedett, kiabált, agonizált, az ápolónő pedig rákiabált, hogy fejezze be, de orvosi segítséget hosszú ideig nem kapott! (Videó)

Géza

Az énekesnő családja szerint ez a film hazudik

info

Johnny Depp mégsem verte volt feleségét? 40 oldalas dokumentum leplezi le Amber Heard ördögi tervét

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------