Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez a világhírű orosz balett-táncos volt Fülöp herceg eltitkolt szerelme?
Bulvár

Ez a világhírű orosz balett-táncos volt Fülöp herceg eltitkolt szerelme?

A múlt héten került adásba a The Crown című sorozat második évadának első epizódja, melyben egy igazán meglepő titokra derült fény Erzsébet királynő férjének magánéletéből.

Galina Ulanova és Fülöp herceg.

Az ötvenes évek közepén járunk, Fülöp herceg pedig öt hónapos nemzetközi turnéjára készülődik. A királynő egy meglepetést rejt el titokban férje táskájában, amikor véletlenül megtalálja benne egy ismeretlen nő fényképét, akiről később kiderül, hogy nem más, mint Galina Ulanova, a legendás orosz táncosnő.

A megdöbbentő felfedezés ellenére Erzsébet királynő nem szembesíti azonnal férjét, ehelyett inkább elmegy Galina Ulanova egyik előadására, és több alkalommal is olyan szigorú pillantásokat vet felé a nézőtérről, hogy a világhírű orosz táncosnő megérezze, mindent tud arról az eltitkolt vonzalomról, amit a férje iránta érez.

– Az emberek azóta is gyakran mondogatják, hogy Fülöp herceg biztosan hűtlen volt, és megcsalta ezzel az orosz táncosnővel a királynőt, ám erre nincsenek szilárd bizonyítékok. Ha megnézed az epizódokat, azt is megérted, hogy honnan ered ez a feltevés, de ezt az állítólagos eltitkolt affért lehetetlen bebizonyítani – mondta a People-nek Robert Lacey, a sorozat történelmi tanácsadója.

Az 1910-ben született Galina Ulanovát a 20. század legnagyobb balett-táncosai között tartják számon, és tényleg Angliában turnézott abban az időszakban, amikor a sorozat játszódik. 46 éves volt, amikor Londonban fellépett, és 16 évvel idősebb volt Erzsébet királynőnél, angliai turnéjáról pedig kitörő lelkesedéssel számoltak be a brit lapok. A világhírű táncosnő végül 1998-ban Moszkvában hunyt el 88 éves korában.

– A királynőt úgy ábrázolja a sorozat, mint aki gyanakszik, sőt, tudja is, hogy valami nincs rendben, ám ezt bizonyítani nem tudja. Ez az ügy házasságuk legrosszabb időszakának kezdetét jelenti, ami tele volt kételyekkel, illetve olyan feltevésekkel, melyeket a királynő nem tudott alátámasztani – tette hozzá Robert Lacey.

Forrás: femina.hu

Hasonló hírek

Ez kínos, élő adásban járatta le magát Havas Henrik!

Mazsi

Teljesítette nagybeteg rajongója kívánságát ÉNB Joe, akinek a látogatása után óriási fordulat állt be a kisfiú állapotában

Géza

Johnny Depp mégsem verte volt feleségét? 40 oldalas dokumentum leplezi le Amber Heard ördögi tervét

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------