Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez a nő tizenegy napig élt még a koporsóban, miután véletlenül eltemették
Életmód hírek

Ez a nő tizenegy napig élt még a koporsóban, miután véletlenül eltemették

Visszatért a halálból, majd újra meghalt egy brazil nő, akit tévedésből élve temettek el. Felfoghatatlan traumát élt át a családja.

 

A 37 éves Rosangela Almeida dos Santost szívrohama után a kórházban halottá nyilvánították január 28-án, majd másnap eltemették. Tizenegy nappal később, február 9-én értesítették a családot a temetőből: sikítást és dörömbölést hallottak a sírból,írja a bors.

– Zajt hallottam, először azt hittem, csak a gyerekek játszanak, de aztán újra hallottam – elevenítette fel egy szemtanú a Daily Mailnek.

A család és a szomszédok azonnal kivonultak, orvost hívtak, és felnyitották a koporsót. Bár életjelet ekkor már nem tudtak kimutatni, de a nő lábát megfogva meleget éreztek. Ke­zén és homlokán friss sérüléseket találtak: nem sokkal korábban Rosangela még menekülni próbálhatott. Erre utal még a beszakadt körme és a vérnyomok is. Az összetört család most azt nyilatkozta, nem szeretne eljárást indítani az orvos ellen.

Forrás: tudásfája.com

Hasonló hírek

Schwarzenegger Csopakon borozgatott

Géza

Házasság hete: az idei mottó a megtartó hűség

info

Az apával töltött idő intelligensebbé teszi a gyereket

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------