Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez a kislány azt mondja úgy tud énekelni, mint Whitney Houston. Percekkel később, mindenki állva tapsol
Média és szórakozás Zene, filmzene

Ez a kislány azt mondja úgy tud énekelni, mint Whitney Houston. Percekkel később, mindenki állva tapsol

Angelica Hale-nak nagy álmai vannak. A 9 éves aranyos kislány szeretne a következő Whitney Houston kaliberű énekesnővé válni, és erre meg is van minden esélye, hiszen a legfontosabb, amire szüksége van, az ott van a hangjában. A tünemény rendkívül magabiztos, így nem okoz különösebb gondot az, hogy az America’s Got Talent zsűrije elé állva, előadja Andra Day “Rise Up” című dalát.

Mielőtt Angelica elkezdett volna komolyabban az énekléssel foglalkozni, meg kellett küzdjön az életéért, hiszen 4 éves korában leállt a veséje, és átültetésre szorult. Szerencsére az édesanyja veséje megfelelt, így azóta Angelica testében működik anyukája veséje.

Miután a kislány új esélyt kapott, keményen kezdett foglalkozni az énekléssel, szerencsére munkája gyümölcse beértett, hiszen olyan hanggal, énektudással lépett a zsűri elé, hogy a végén mindenki állva tapsolt Angelicának, aki hamarosan nagytestvér lesz. Biza, hiszen még csak 9 éves.

Doily.com

Hasonló hírek

Most közölték: megszűnik az Echo TV

Mazsi

Miss Balaton 2015-ben is!

info

Egy hétvége alatt több mint félmilliárd dollár bevételt hozott az új Jurassic film, a Jurassic World: Bukott Birodalom (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------