Image default
A nap videója

Ez a karácsonyi történet a legnagyobb kedvenc – milliók rajonganak érte (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Egy brit operatőr kisfilmje a nagy cégek ünnepi reklámjait is könnyedén lekörözi.

Míg a nagy márkák és áruházláncok csillagászati összegeket költenek minden évben, hogy a lehető legtöbbek szívét elnyerő karácsonyi reklám legyen az övék, addig a brit, Tewkesburyben élő 32 éves operatőr, Phil Beastall megmutatta, hogy potom 50 fontból (18 ezer forintból) kihozható az év legmeghatóbb és legszebb üzenetű kisfilmje, amit bármelyik brand szívesen vallana magáénak.

A videót a napokban közösségi oldalára töltötte fel az operatőr, melynek megtekintése már a 9 millió közelében jár. És hogy miről a történet, mely a milliókat felemésztő karácsonyi promóciókat is lekörözi? A főszerepben egy egyedül élő fiatalember látható, aki már számolja a napokat karácsony első napjáig. Amikor elérkezik a nagy nap, egyetlen csomag várja a fa alatt, melynek tartalmáról nem rántjuk le a leplet.

Íme a kisfilm, melytől meghatóbbat idén már nem fog látni! Az üzenete pedig: “a szeretet az ajándék”.

Love is a Gift – Christmas Short Film

Off the back of the John Lewis Christmas advert I wanted to share my very own Christmas film which I made back in 2014.It's a short film about a man counting down the days to Christmas so he can continue his yearly tradition sparked by a tragic moment from the past. I hope you enjoy it 🙂Starring Chris Ilston. Special thanks to Natalie Martins (Actress) for playing 'Mum'.www.philbeastall.co.uk#christmas #video #film #videographer

Közzétette: Phil Beastall – Director – 2018. november 17., szombat

Forrás: dailymail.co.uk

Hasonló hírek

A nap videója: Az ellenzék lebukott!

Géza

Kényes helyzet: Macron “szemet vetett” Trumpra! Oszd meg!

Géza

Egy hajléktalan férfi ült a zongorához, pár pillanat múlva mindenki könnyekig hatódott! – VIDEÓ

Mazsi