Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe
Állatvilág

Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe

Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbeA Los Angeles-i Lee Asher jelenleg 7 kutyával és 2 macskával él most együtt. De ennél többet megmentett már az elaltatástól.

“Gyerekkoromban elhatároztam, hogy senkinek sem kellő, menhelyes állatokat fogok egyszer befogadni, szóval nekem ez nem túl nagy meglepetés, ahogy élek

– mesélte Lee Asher, aki eddig már 16 állatot mentett meg. Most éppen kilenc kutyával osztja meg házát.

Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe

Gyerekként rengeteg időt töltött menhelyeken és folyamatosan tanulta, hogyan kell állatokat menteni. A főiskolai évek alatt kezdte gyakorlatba átültetni a tapasztalatait.

Egyszerűen csak szeretem a kutyákat, és azzal, hogy elhozok egyet, azzal felszabadul egy hely, vagyis meglesz az esély arra, hogy egy odakerülő eb felkeltse egy leendő örökbefogadó figyelmét. Ezzel mindenki nyer, meg amúgy is egy fantasztikus érzés.

Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe Ez a jószívű férfi folyamatosan kidobott állatokat fogad örökbe

 

Hasonló hírek

Szívszorító kitüntetés: 9 életet mentett a hősies újfundlandi – VIDEÓ

Edit

Napokig vakációzott a szárazföldön egy oroszlánfóka, mire hagyta magát megmenteni (A cikk videót tartalmaz)

Géza

A kutya szült négy kölyköt, de a szomszéd macska ellopta az összeset! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------