Hirmagazin.eu
Főoldal » EZ A HÉT DOLOG TESZ GYÖNYÖRŰVÉ EGY NŐT – ERRE A SMINK NEM KÉPES!
Életmód hírek

EZ A HÉT DOLOG TESZ GYÖNYÖRŰVÉ EGY NŐT – ERRE A SMINK NEM KÉPES!

Rengeteg nő gondolja úgy, hogy a szépség titka a sminkes táskájának fenekén lapul. Ennek pedig millió oka van. Ezek közül a legfőbb okok a média által közvetített irreális szépségideál, illetve a sminkcégek által ábrázolt hamis előtte-utána fényképek.

EZ A HÉT DOLOG TESZ GYÖNYÖRŰVÉ EGY NŐT - ERRE A SMINK NEM KÉPES!

Az igazság az, hogy a szépség nem egy szájfényes tubusból bukkan elő, vagy nem a tökéletes alapozóval visszük azt fel az arcunkra. A következő hét dolog teszi a nőket igazán széppé, és ezt sminkkel nem lehet elérni!

Szenvedély

Egy szenvedély nélküli nő csupán árnyéka önmagának. A szenvedély teszi őt igazán ragyogóvá és kiemelkedővé. A smink ezt nem adhatja meg senkinek!

Együttérzés

Egy hideg szívű nő talán szereti önmagát, és meg van elégedve magával, de viszont senki sem tudja majd igazán szeretni. Az a nő, aki saját magát jobban szereti, mint amennyi szeretetet mások iránt tanúsítani tudna, az maximum felszínes szépségre tehet szert.

Intelligencia

Az a sztereotip felfogás, miszerint a gyönyörű nők nem lehetnek intelligensek ma már érvényét vesztette hála Istennek!

Humorérzék

Valljuk be, jó érzés olyan emberek mellett lenni, akik nem veszik igazán komolyan saját magukat, és az életet, így jó humorérzékkel áldotta meg őket a sors. Mindennek látják a mókás oldalát, és könnyen túllépnek a kudarcokon.

Jó alkalmazkodóképesség

Semmi sem vonzóbb annál, mint egy nő, aki feláll minden egyet kudarc után, és ha kell, új oldalról közelíti meg a problémát, soha nem adja fel.

Magabiztosság

Van egy vékony, bizonytalan határ a kérkedés/egoizmus, és a magabiztosság között. Az nem túl vonzó, ha valaki beképzelt, és hibátlannak hiszi magát, azonban az már igen, ha valaki tisztában van az értékeivel, illetve a hiányosságaival is, és így fogadja el önmagát ezekkel együtt.

Energikusság

Végezetül, a gyönyörű nők legfontosabb tulajdonsága: az energiától duzzadó lélek!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Megerősíti a kapcsolatokat a nevetés

info

Félelem és reszketés: fokozottan figyeljünk kedvenceinkre szilveszterkor

Géza

25 évesen tudta meg, hogy kicserélték a kórházban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------