Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez a gyermekorvos megmutatja, hogyan tudod egy pillanat alatt lenyugtatni a síró babádat – VIDEÓ
Életmód hírek

Ez a gyermekorvos megmutatja, hogyan tudod egy pillanat alatt lenyugtatni a síró babádat – VIDEÓ

Dr. Robert Hamilton egy kaliforniai gyermekorvos, akit a páciensei sokat nyüstöltek azzal, hogy a fantasztikus módszerét ossza meg egy videóban a világgal, hogy mások is hasznát vehessék. A doktor szerencsére végre kötélnek állt. 

Nem is meglepő, hogy a videóját már több, mint 30 millióan látták és a nézettség egyre csak növekszik. A módszernek, amelyet ő talált ki a ‘The Hold’, azaz tartás nevet adta.

A technika 4 részből áll:

1.) Vedd fel a babát és hajtsd be a jobb, majd a bal karját is a mellkasára.

2.) Stabilizáld a baba karjait az egyik kezeddel, amelynek mutató és hüvely ujjával formálj egy kört és ezzel támaszd ki a pici állát.

3.) Finoman fogd meg a másik kezeddel a baba popsiját és tartsd stabilan a tenyereddel.

4.) A baba testét tartsd 45 fokos szögben. Ez azért nagyon fontos, hogy a feje ne tudjon hátraesni, hiszen még nem tudja biztosan tartani magának. Ebben a pozícióban kezdd el finoman rázogatni és a kicsi fenekét. Írj le vele lassan köröket.

Ennyi az egész és úgy működik, akár egy varázslat. A videóban láthatod, hogy a babák azonnal reagálnak rá és le is nyugszanak. Egyből lecsendesednek.

Ezt a módszert 2-3 hónapos korig lehet alkalmazni. Ezen felül már a baba túl nagy ahhoz, hogy ilyen módon biztonságosan meg lehessen tartani.

“Ez a pozíció azért kényelmes a babának, mert ilyen módon helyezkedett el igen szűk helyen a méhben is, amihez a hónapok során volt ideje hozzászokni.”

“A technikát alkalmazva mondhatni rekreálod a méh környezetet, amiben a finom mozgást is tapasztalta a bébi.” – jegyezte meg Dr. Hamilton.

Dr. Hamilton már több, mint 30 éve praktizál és ezt a módszert évtizedek óta alkalmazza. Ez idő alatt azt tapasztalta, hogy a babák 90%-a elcsendesedett a speciális tartás után. Ha folytatja a sírást, akkor valószínűleg beteg vagy nagyon éhes.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Kapunyitási pánik: akik félnek szembenézni a felnőttléttel

info

Névnapok január 27-én

info

Tévhitek a diétáról

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------