Főoldal » Ez a férfi maga az ördög. Brutális, amit tett, csak most kapták el
Külföld

Ez a férfi maga az ördög. Brutális, amit tett, csak most kapták el

Elfogták Európa egyik legkörözöttebb szökevényét Máltán csütörtök este. Christopher Guest More Jr. 2003-ban hagyta el az Egyesült Királyságot, miután megkínozta és megölte Brian Waterst a gyerekei előtt – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Képtalálat a következőre: „Christopher Guest More Jr”

A férfit 16 évnyi szökés után a brit Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség tartóztatta le a máltai hatóságokkal együttműködve.

A körözött személy valószínűleg azért ment el Brian Waters farmjára 2003-ban, mert rendezni akart egy drogokkal kapcsolatos adósságot. A gyilkosságot azonban nem egyedül követte el, több társa is volt. A bűncselekmény miatt további három férfi életfogytiglani börtönbüntetését tölti jelenleg.

A férfiak egy székhez kötötték Waterst, akit aztán megégettek, megvertek, és egy tűzőgéppel is bántalmaztak. Mindezek után fejjel lefelé lógatták a férfit, akit tovább vertek és szexuálisan bántalmaztak egy vascsővel. A kínzás három órán keresztül tartott, ami alatt Waters 123 sérülést szerzett.

More Jr.-t a gyilkossággal kapcsolatban körözték, valamint egy másik férfi meggyilkolásának kísérletéért. A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség elmondása szerint a gyanúsítottat végül Máltán, Swieqi környékén tartóztatták le egy máltai hatóságokkal közös akció keretében. Az ügynökség regionális menedzsere szerint soha nem adták fel a More Jr. utáni hajtóvadászatot.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egymás útlevelével is készpénzhez jutnak a migránsok Boszniában! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

A tető csomagtartóval együtt ellopták a halott nagymamát is

Mazsi

Követendő európai példa a magyar családtámogatási modell (A cikk audió hanganyagot tartalmaz) Oszd meg!

Géza