Hirmagazin.eu
Főoldal » Exkluzív interjú az Exatlon győztesével: így telnek most a napjai
Bulvár

Exkluzív interjú az Exatlon győztesével: így telnek most a napjai

Az Exatlon győztese a mai napig élvezi a műsorral járó hírnevet és az emberek szeretetét, azonban terveit még nem sikerült megvalósítania.

Huszti Kata élete gyökeresen megváltozott, mióta megnyerte a TV2 népszerű sport reality-jét, az Exatlont. Az emberek felismerik az utcán, rajongói üzenetek hadával kell megbirkóznia, de a műsor előtti szokásaitól és kötelességeitől nem vált meg. Ám hiába a hírnév, és a 10 millió forintos főnyeremény, Kata számításai nem úgy alakultak, ahogyan azt eltervezte. A rögbis lány a Ripost-nak mesélt a mindennapjairól, és arról, milyen nehézségekkel kell megküzdenie.

“Teljes mértékben visszacsöppentem az Exatlon után a hétköznapokba. Ugyanúgy dolgozom, edzek, és tréningeket tartok, ami plusz, hogy megállítanak az utcán, vagy felismernek a boltban. Ez napi szinten előfordul” – kezdte a Ripost-nak Kata, aki azt is elárulta, az embereket már nem zavarja, hogy ő lett a műsor győztese, de nem titkolja, hogy a rajongói levelek mellett, bizony kap kritikát is.

“Aki  odajön hozzám, mindig kedvesen gratulál, arra még nem volt példa, hogy valaki személyesen szólt volna be.

Levélben többször előfordult már, hogy leírták a negatív véleményüket, de én ezt mindig örömmel veszem, és szívesen válaszolok is rá.

Legutóbb is kaptam egy ilyen üzenetet, amire reagáltam, a végén pedig a levélíró kért tőlem elnézést, hiszen sok olyan dolog van, amibe ő nem látott bele” – jelentette ki a rögbis, majd kitért arra, hogy a műsor után a számításai nem jöttek be. Tervezett vakációját elhalasztotta, és a saját rögbipályát sem tudták még létrehozni kedvesével.

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László

Hasonló hírek

Ezzel keres sok pénzt Edvin Marton csodaszép felesége

Mazsi

Vajna Timi videóra vette, ahogy a szabályokat nem betartva száguldozik a magyar utakon!

Géza

Éden Hotel: az új lány titka mindenkit kiborít

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------