Hirmagazin.eu
Főoldal » Excel a zsebben
Technika, kommunikáció

Excel a zsebben

Bártfai Barnabás már számos alkalommal bizonyította hozzáértését a praktikus szakkönyvek írása terén. Az Excel 2016 zsebkönyv című könyv bemutatja a programban rejlő összes lehetőséget, könnyítve ezzel sok ember munkáját, vagy mindennapi életét.

 

Exel a zsebben

 

A kézikönyv részletesen ismerteti az új Office 2016 táblázatkezelő programjának, az Excel 2016-nak valamennyi lehetőségét és újdonságát – így például az egy kattintásos előrejelzést, a többszintű gyűrűt vagy a vízesés diagramot, illetve a 3D térképeket, melyekkel most már térképen is megjeleníthetjük az adatainkat –, de azoknak is éppilyen hasznos olvasmány lehet, akik a program valamelyik korábbi verzióját használják.

A logikusan egymásra épülő fejezetek előbb ismertetik az alapvetőbb funkciókat – például a formázási lehetőségeket, a függvényeket vagy az ábrák és diagramok kezelését –, majd rátérnek az olyan, haladóbb felhasználók számára is érdekesebb csemegékre, mint amilyenek a kimutatások vagy az optimalizációs lehetőségek.

Ennek a praktikus kis kézikönyvnek nagy erénye, hogy nemcsak azt mutatja meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt ismerteti, miként tudunk megoldani egy szóban forgó feladatot. Ha az olvasó az Excelen túlmerészkedve az Office 2016 további rejtelmeibe is betekintést nyerne, akkor a kézikönyvcsalád további tagjai sem hiányozhatnak a polcról, úgymint a Word 2016 zsebkönyv és a PowerPoint 2016 zsebkönyv.
Fotó: -a-

Forrás: mixonline

 

Hasonló hírek

Visszatért a hírhedt herceg, a Cozyduke

info

Mark Zuckerberg a Kongresszus előtt – videók

Géza

Játszva kereshet dollárokat a mobiljával

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------