Image default
Technika, kommunikáció

Excel a zsebben

Bártfai Barnabás már számos alkalommal bizonyította hozzáértését a praktikus szakkönyvek írása terén. Az Excel 2016 zsebkönyv című könyv bemutatja a programban rejlő összes lehetőséget, könnyítve ezzel sok ember munkáját, vagy mindennapi életét.

 

Exel a zsebben

 

A kézikönyv részletesen ismerteti az új Office 2016 táblázatkezelő programjának, az Excel 2016-nak valamennyi lehetőségét és újdonságát – így például az egy kattintásos előrejelzést, a többszintű gyűrűt vagy a vízesés diagramot, illetve a 3D térképeket, melyekkel most már térképen is megjeleníthetjük az adatainkat –, de azoknak is éppilyen hasznos olvasmány lehet, akik a program valamelyik korábbi verzióját használják.

A logikusan egymásra épülő fejezetek előbb ismertetik az alapvetőbb funkciókat – például a formázási lehetőségeket, a függvényeket vagy az ábrák és diagramok kezelését –, majd rátérnek az olyan, haladóbb felhasználók számára is érdekesebb csemegékre, mint amilyenek a kimutatások vagy az optimalizációs lehetőségek.

Ennek a praktikus kis kézikönyvnek nagy erénye, hogy nemcsak azt mutatja meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt ismerteti, miként tudunk megoldani egy szóban forgó feladatot. Ha az olvasó az Excelen túlmerészkedve az Office 2016 további rejtelmeibe is betekintést nyerne, akkor a kézikönyvcsalád további tagjai sem hiányozhatnak a polcról, úgymint a Word 2016 zsebkönyv és a PowerPoint 2016 zsebkönyv.
Fotó: -a-

Forrás: mixonline

 

Hasonló hírek

Microsoft: a sorozatos kibertámadás ébresztőül kell szolgáljon a kormányok számára

Edit

Internetbiztonsági kisfilmek a gyermekmentőktől

info

Újított a Facebook, sokan fognak örülni ennek a húzásnak

Mazsi