Hirmagazin.eu
Főoldal » Évek óta harcol a kártérítésért a lebénult motoros: 40 millió járna Antunnak, mégsem kapott semmit..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Évek óta harcol a kártérítésért a lebénult motoros: 40 millió járna Antunnak, mégsem kapott semmit..

Hosszú ideje kamionozott, de több évtizedes motoros tapasztalattal is rendelkezett az a középkorú magyar férfi, aki önhibáján kívül esett el a kétkerekűjével olyan szerencsétlenül, hogy azóta lebénult, és kerekesszékbe kényszerült. A balesetnek immár három éve, de Nagy Antun még mindig nem kapott kártérítést.

A szabadkai főúton mentem alig hatvannal a sportmotorommal, amikor egy autós hirtelen kikanyarodott elém. Sajnos fékezni sem volt időm, de hogy elkerüljem a nagyobb bajt, rutinosan inkább ellöktem magamtól a motort. De sajnos olyan szerencsétlenül csúsztam be az autó alá, hogy vélhetően sokkal rosszabbul jártam – emlékezett vissza az évekkel ezelőtti ütközés drámai pillanataira a Vasárnapi Blikknek Antun.

Mindenki ezt olvassa most!

A balesetről készült fotó: Antun a kocsi alatt fekszik, itt még nem tudta, hogy lebénult A balesetről készült fotó: Antun a kocsi alatt fekszik, itt még nem tudta, hogy lebénult

Ugyan az akkor 47 éves férfi bukósisakot viselt, de a fejét úgy beverte, hogy azonnal elvesztette az eszméletét. Az ájulás után pedig már csak arra emlékszik, hogy bevitték a sürgősségire.

A nyakcsigolyám megsérült, amitől csak a lábfejemet tudom mozgatni fekvés közben, és a kezeimet egy kicsit. Az idegsérülés miatt görcsben vannak az ujjaim, amitől még írni sem tudok rendesen. Fél évig egy szakember járt hozzám, gyakoroltuk az állást, de sajnos nem sikerült fejlődnöm, így lábra már egyáltalán nem tudok állni – sorolja a panaszait lapunknak a férfi.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A motort még ellökte, de a bajt nem kerülhette el A motort még ellökte, de a bajt nem kerülhette el

Szerinte a bírósági eljárás során a vétkes kocsi sofőrje elismerte a felelősségét, de felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta. Ő pedig még azóta is pereskedik a biztosítóval, a történtek óta ugyanis még szinte semmit nem kapott.

A súlyosan beteg, idős édesanyámmal élünk szűkösen. A leszázalékolásom óta 30 ezer forintnyi nyugdíjat kapok havonta, aminek a nagy része elmegy a gyógyszerekre, a rezsire pedig már alig marad. A kártérítési összeg több mint 40 millió forintnak megfelelő összeg, ezért harcolunk, de sokak szerint annak is örülhetek, ha a töredékét megkapom. Édesanyámmal támogatjuk egymást mindenben, de ha ne adj isten, történne vele valami, nem is tudom, mihez kezdenék – magyarázta a szerencsétlenül járt vajdasági férfi.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Antunnak korábban volt egy magyar párja, s két lányuk is született. Az egyikük 18, a másikuk pedig már 23 éves. Ők szokták látogatni, segítenek neki felöltözni, és szép idő esetén kimennek a kerekesszékes férfival a városba.

– Hetente jön hozzám a gyógytornász, de egyébként szeretem a filmeket, és amatőrként rádiózással is foglalkozom. Van segítségem, de nagyon szeretnék egy párkapcsolatot. Egy olyan hölgyet keresek, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Akit nem zavar, hogy egy fekvő beteg, tolókocsis ember vagyok…

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A hóláncot akkor is megkövetelhetik, ha nem a hegyekbe tart valaki külföldön

Géza

Már repülőt is bevetnek a migránsok, hogy bejussanak Magyarországra

Mazsi

A rendőrség tájékoztatja a fővárosban közlekedőket.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!