Image default
Belföldi hírek

Éva néni 100 éves volt tegnap! Mi a hosszú élet titka? (Olvasd el és nézd meg!)

Rendszeresen mozog, sokat olvas, keresztrejtvényt fejt, hetente kétszer kártyázik a barátnőivel, este időben lefekszik, szereti az édességet (úgy láttam), és mindig Óbudán lakott! Isten éltesse! 🎂

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Éva néninél járt és nagy szeretettel köszöntötte a tagnap 100 éves magyar asszonyt!

Forrás: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hivatalos facebook oldala

A Hirmagazin.eu online média memoárja:

Éva néni (mint látjátok), 70-nek sem néz ki, a Hirmagazin.eu online média munkatársai is nagy szeretettel köszöntik születésnapján Éva nénit!

Isten Éltesse, Kedves Éva néni!

Sokunk biztosan szeretne élni 100 évig, de sajnos, mi biztosan nem fogunk, mert a napi stressz, az egyéb kockázati tényezők (ülő munkát végzőknél az elhízás és egyéb hozzá tartozó betegségek), és még sok-sok minden más tényező, megakadályoznak minket abban!

Szeretnénk azonban segíteni mindazoknak, akik rendelkeznek akarattal és objektív tényezőkkel, hogy előirányozzák a min. 100 éves életkor elérését! Nézd meg ezeket a videókat, hátha tényleg segíthettünk! Hirmagazin.eu

Videók: YouTube

Közzétevők: Újbuda Televízió, Katona András, Ezt nézd meg

Köszönetnyilvánítás: A Hirmagazin.eu online média köszönetét fejezi ki a https://www.youtube.com közösségi médiának, és a videók közzétevőinek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra a videók megtekintésére.

Köszönjük szépen! Hirmagazin.eu, Bognár Géza owner.

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Óráról órára gyarapszik a TeSzedd! csapata

info

Ezzel az orosz szépségkirálynővel vigasztalódik Dzsudzsi Palvin Barbi után!

Mazsi

Pedagógusminősítés: november 30-ig kell a portfóliókat feltölteni

Edit