Image default
Külföld

Európa megölése. A baloldal és az iszlám dzsihád szövetsége – VIDEÓ

Michael Hansen dán dokumentumfilmes alkotásának vetítését Kanadában betiltották és Európában sem járt több sikerrel. Ezért úgy döntött, hogy felteszi az egészet a You-tubera.

Az az érdekes az alábbi, magyarra feliratozott videóban, hogy a szerzője, a dán filmes Michel Hansen, aki 1997-ben robbant be a köztudatba és akinek a nevéhez körülbelül 50 dokumentumfilm, zenei klip és egyéb produkció fűződik, 10 évig az Egyesült Államokban és Kanadában dolgozott. Az európai bevándorlási hullámról odaát csak olvasott, de a kíváncsisága visszahozta Dániába.

Néhány ottawai kollegájával

ott forgatta le az Európa megölése. A baloldal és az iszlám dzsihád szövetsége című dokumentumfilmjét. Már ki is tűzték a bemutató időpontját, de a helyi antifák, egyes kanadai bevándorláspárti politikusok és migránsszervezetek nyomásáraOttawában letiltották az eseményt.

Csak egy helyen, Torontóban sikerült levetítenie, azután már sehol máshol, mert “gyűlölet-bűncselekménnyel” vádolták meg.

Miután ennek híre ment, az európai bemutatókat sem sikerült megszerveznie. Ezért úgy döntött, hogy felteszi az egészet a Youtube-ra, ahol egyelőre még megnézhető…Íme egy részlet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Félelmetes volt a vihar – mondták a Görögországban nyaraló magyarok – videó

Géza

Durva: lelőtte nejét a férj, mert betörőnek nézte

Géza

Szombaton kezdődik a G7 csúcstalálkozója, ezek lesznek a témák

Géza