Hirmagazin.eu
Főoldal » Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a gyanúsított?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a gyanúsított?

Mosonmagyaróvár — Egyre rosszabb lelkiállapotban van a húsvétkor eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán (53) felesége és lánya, Adrienn. A fiatal lány attól tart, hogy hamarosan hazaengedhetik az édesapja megölésével gyanúsított férfit.

A fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel beszélt a Blikknek érzéseiről, amelyekkel egyre nehezebben birkózik meg.

Mácsik Zoltánról március 31. óta senki nem tud semmit, az utolsó biztos információ vele kapcsolatban, hogy kora reggel találkozott volt munkaadójával az abdai benzinkúton: azóta mintha a föld nyelte volna el a családapát. A rendőrség egykori főnökét gyanúsítja a férfi megölésével. É. Imre (61) jelenleg előzetes letartóztatásban van. Tagadja, hogy kioltotta beosztottja életét, akinek holttestét a mai napig nem találja a rendőrség.

– Bevallom, hogy az idő előrehaladtával anyuval kezdünk idegroncsok lenni, ezt a bizonytalanságot képtelenség ép ésszel elviselni – mondta megtörten az eltűnt villanyszerelő lánya, Adrienn. – Hét hónapja azon agyalunk, hogy apuval mi történhetett, és ha tényleg él, ahogy a gyanúsított állítja, merre lehet? Hova induljunk, hogy segítsünk neki? A világ végére is elmennénk, ha tudnánk, merre kell indulnunk. Nem bolondultunk meg: pontosan tudjuk, hogy azzal is számolnunk kell, hogy apu már nem él. Néha úgy gondolom, hogy életem legborzalmasabb pillanata lenne, amikor ezt hivatalosan közlik velem, de talán mégis könnyebb, mint az a bizonytalanság, amelyben hosszú ideje élünk – árulta el Mácsik Adrienn.

Mácsik Zoltánnak (53) húsvét után veszett nyoma /Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánon kívül egy másik villanyszerelőnek is nyoma veszett: Orlik Vilmost 2015 óta hiába keresi családja, ő sem ad életjelet magáról. Mielőtt nyoma veszett, ő is É. Imrével találkozott.

gyilkossággal gyanúsított férfi legközelebb decemberben áll a bíró elé, hogy eldőljön, továbbra is rács mögött marad, avagy házi őrizetbe kerül.

– Ha a védencemmel szembeni megalapozott gyanú gyengül, nem tartom kizártnak, hogy enyhébb kényszerintézkedést rendel el a bíró – közölte dr. Bagó Ottó, aki É. Imre jogi képviseletét látja el.

Információink szerint a hatóság már korábban ellenőrizte, hogy É. Imre személyi körülményei adottak-e a házi őrizet elrendeléséhez.

– Nagyon szörnyű lenne a tudat, hogy ezt a férfit kiengedik a rácsok mögül, erre gondolni sem szeretnék – reagált Mácsik Adrienn.

Élete végéig rácsok mögött

É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Abban az esetben, ha a bíróság bűnösnek találja, akár élete végéig börtönben maradhat.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

A rendőrség eltűnés miatt keresi László Adrient!

Géza

Súlyos baleset az M1-M7 kivezető szakaszán, dolgoznak a mentők

Géza

Halálos baleset: egy úttesten fekvő emberen hajtottak át egy Szabolcs megyei faluban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------