Hirmagazin.eu
Főoldal » Ettől lehidalsz: Idén ezek voltak a legvadabb összeesküvés-elméletek
Tudástár - minden érdekesség

Ettől lehidalsz: Idén ezek voltak a legvadabb összeesküvés-elméletek

Nagy az egyetértés a bizarr elméletek hívei között abban, hogy mind meghalunk. Csak abban nincs kiegyezés, hogy most akkor pontosan hogyan is lesz vége a világnak.

Bár úgy festett, hogy az idén mindent taroltak a koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletek, hiba lenne azt hinni, hogy ne bukkantak volna fel mellette egyéb gyöngyszemek. Olyannyira, hogy az idei felhozatalhoz képest a fasorban sincs a Loch Ness-i szörny – de már a gyíkemberek is lejárt lemeznek számítanak…

1. Nincs is koronavírus

 

Fotó: Shutterstock

 

A pálmát természetesen a járvánnyal kapcsolatos elméletek vitték: például sokan úgy hiszik, hogy a világszerte felállított 5G mobilhálózatok fokozzák a betegség tüneteit, és vagy a gyógyszergyárak, vagy Bill Gates dörzsöli a tenyerét a háttérben. Ennél is meredekebb az az elmélet, hogy a vírus nem is létezik, csak a média találta ki, hogy megfélemlítsék az embereket.

2. Már vége a világnak, de észre se vettük

 

Fotó: Pixabay.com

 

Sokan emlékeznek a nagy hadronütköztetővel kapcsolatos elméletre, miszerint addig kísérleteznek Svájcban a részecskegyorsítóval, míg egy gigantikus fekete lyuk be nem szívja a Földet. Nos, egyesek szerint ez már meg is történt, méghozzá 2012-ben, csak senki nem vette még észre. Az elmélet szerint azóta egy alternatív valóságban élünk. De lehet ezt még fokozni: mások egyenesen úgy tartják, a hadronütköztetővel a Pokol kapuját fogják megnyitni….

3. A Föld valójában üreges

 

Fotó: Pixabay.com

 

Az elmélet szerint bolygónk ugyan gömb alakú, de van egy óriási üreg a közepén, ami az Északi-sarktól a Déli-sarkig húzódik – és ebben egy másik emberi civilizáció éli a mindennapi életét. Eddig csak azért nem találtuk meg őket, mert a titokzatos világhoz rejtett bejárat van a Déli-sarkon.

4. A Mátrixban élünk

 

Fotó: Pixabay.com

 

Akárcsak a filmben, a valóságban is egy hatalmas szimulációnak a részesei vagyunk. De akik nyitott szemmel járnak, már észrevehették azt a fickót, aki több tucat régi és új fotón szerepel, és nem öregedett száz éve – ő tartja mozgásban a dolgokat.

5. A Hold nem is létezik

 

Fotó: Pixabay.com

 

Szoktad csodálni a holdvilágot éjjelente? Nos, van egy rossz hírünk: az csak egy kivetített kép, nem egy égitest. Legalábbis ezt mondják a bizarr elmélet hívei, akik szerint a Hold képét jó okkal vetítik ki minden este ki az égboltra: így akarják elterelni a figyelmet a Nibiruról, az óriásbolygóról, ami egyre közeledik, és el fogja pusztítani a Földet.

6. Óriásláb létezik

 

Fotó: Pixabay.com

 

Csak idén májusban 2032-en látták Washington államban a szőrös óriáslényt, tehát kézenfekvő, hogy létezik. De legalább ennyiszer felbukkant Oregonban, Pennsylvania-ban, Texasban is, vagyis igencsak elfoglalt szörnyeteg lehet.

7. A denveri repülőtér valójában a Pokol kapuja

 

Fotó: Pixabay.com

 

És az illuminátusok használják. Az Új Világrend urai, a gyíkemberek úgy mozgatják a háttérből a világ minden kormányát, akárcsak a bábukat; és valamiért a Denver-i repülőtéren van a bázisuk. Egyesek tudni vélik, hogy a reptér területe tele van titkos földalatti bunkerekkel és alagutakkal, ahol a gyíkemberek azon mesterkednek, hogyan pusztítsák el a világot.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A számítógépeden egy helyen láthatod majd a hiányzásokat, a jegyeidet, az órarendedet!

info

Más szemmel: miként őrzi hatalmát az ISIS és a hasonló csoportok?

info

Klasszikus UFO-fejet fotóztak egy orosz repülőn!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!