Hirmagazin.eu
Főoldal » Ettől fél leginkább az Iszlám Állam!
Külföld

Ettől fél leginkább az Iszlám Állam!

Nicolas Hénin (képünkön) 10 hónapot töltött az Iszlám Állam fogságában. Beszámolója szerint az ISIS tagok közel sem olyan bátrak, mint amilyennek mutatják magukat.

Ettől fél leginkább az Iszlám Állam

Fogsága közben olyan hírhedt terroristákkal is találkozott, mint Dzsihad John. A 10 hónap alatt bőven volt ideje kiismerni őket, és úgy döntött itt az ideje, hogy megtudja a világ, milyenek is valójában az Iszlám Állam rettegett harcosai. Ugyanis közel sem olyan magabiztosak, mint amilyennek mutatják magukat. Igazából elég gyávák, mondhatni szánalmasak.

Úgy akarják eladni magukat, mintha szuperhősök lennének, holott valójában a legtöbbjük utcagyerek, akiket megrészegített néhány szónok, és élvezik, hogy fegyvert és hatalmat kaptak a kezükbe. Semmi különös nincs bennük. Nem is feltétlenül gonoszak. Inkább csak buták. Azonban ez sem lebecsülendő, hiszen az emberi butaság is igen véres dolgokra képes. Az ISIS tagjai nap mint nap kegyetlen játékot játszanak a foglyokkal. Egyik pillanatban szabadságot ígérnek nekik, a következő nap azzal rémisztgetik őket, hogy kivégzés lesz. Semmi más céljuk nincs, minthogy szórakozzanak az emberek ijedtségén. Ha épp nem a foglyokon viccelődnek, állandóan a közösségi oldalakon lógnak, így alighanem a párizsi támadások után következő reakciókat is éberen figyelik.

Az ISIS legfőbb célja a támadásokkal, hogy széthúzást teremtsenek. Franciaországot éppen azért támadhatták meg, mert gyenge célpont, eleve sok ott az előítélet, könnyű felszítani a megosztottságot. Ezért kellene egységet mutatnia most minden európainak. Hénin (képünkön) szerint ugyanakkor nem bölcs dolog bombázni az Iszlám Államot, hiszen a városokban még mindig rengeteg civil él, akik az ISIS túszai. A bombázásokkal egyrészt az ő életüket is veszélyeztetik, másrészt annak az esélyét is növelik, hogy esetleg pont emiatt váljanak szélsőségessé és ISIS pártivá. Hénin szerint legfőképp egységet kell mutatnia Európának és a világnak. Az összefogás az amitől félnek. Nem a bombázás.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Orlandói tömeggyilkos: Az iszlám katonája vagyok

Edit

Friss: 43 évet kaptak a magyar rabszolgatartók Angliában

Géza

Közeleg az észak-koreai rakétakilövés időpontja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: sajto[email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------