Hirmagazin.eu
Főoldal » Étkező és konyhai lámpa variációk
Otthon, lakberendezés, kert

Étkező és konyhai lámpa variációk

Az étkező és konyha lámpa választás nem csak funkcióját illetően érdemel szót, hanem a lakberendezés szempontjából is. Néhány jól megválasztott darabbal sokat tehetünk annak érdekében, hogy otthonosan érezzük magunkat ezekben az igencsak gyakran látogatott helyiségekben. A fény biztosítása mellett érdemes arra is figyelni, hogy milyen helyiség használati szokások jellemzőek ránk. A konyhát nem csak a hétvégi ebédfőzéskor használjuk, hanem gyakran este dobunk össze valami finomságot a család számára. A mennyezeti világítás mellett tehát érdemes többféle kisebb, helyi világítást is beszereltetni, hogy mindig igényeinknek és a napszaknak megfelelő fényt tudjunk biztosítani. Az elter.hu étkező és konyha lámpa vásárlásához azt javasolja, hogy a nélkülözhetetlen mennyezeti lámpa mellett a kiegészítő lehetőségekről se feledkezzünk el.

konyhai-vilagitas-lampak

Stílusteremtés színek és formák egyvelegével

Legyen szó akár az étkező és konyha lámpa típusokról, akár a nappaliban, vagy hálószobában használatos hangulatvilágításról, a lakberendezési irányzattal történő passzolás mellett nem mehetünk el. A fiatalos, bohém lakásokba a színes, trendi világítótestek javasoltak, a klasszikus irányzat kedvelői számára pedig a színben és formában is kissé hagyományosabb változatok bizonyulnak a legjobb döntésnek. Elsősorban legénylakásokba, vagy az extravagáns stílust előnyben részesítőknek ajánlottak az akár méretét, akár anyaghasználatát illetően is korszerű, divatos, kissé feltűnő darabok. Ne feledkezzünk meg arról, hogy az étkező és konyha világítás is otthonunk szerves részét képezi, és a stílusteremtés szempontjából legalább olyan nagy szerep jut ezeknek, mint egy étkezőbútornak, vagy a burkolatoknak.

 

Étkezés hangulatos fényárban

Az étkező és konyha lámpa vásárlás során érdemes arra is figyelni, hogy a mennyezetről érkező megvilágítás mellett egyéb lehetőségek is rendelkezésünkre álljanak. A családi összejövetel, vagy a vacsora utáni borozgatás alkalmával jól jön a hangulatos fényt kibocsátó süllyesztett világítás. Ez kerülhet az előkészítő pultba süllyesztve, vagy akár az álmennyezetre is. Ez utóbbi egyébként kiválóan alkalmas a nagy belmagasság csökkentésére is, de ha ez nem szükséges, akkor is egyedi, elegáns stílust kölcsönözhetünk segítségével az egész helyiségnek. Amerikai konyhás megoldás esetében játszhatunk az álmennyezetek formáival, színeivel, így megteremtve az étkező és a konyha között a harmonikus egységet.

 

Funkció és design kiemelés jelleggel

A konyhában, valamint az étkezőben használatos világítás is kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével a helyiség bizonyos tetszetős pontjaira irányítsuk a figyelmet. Nyilvánvaló, hogy a konyhában a megfelelő megvilágítás nélkülözhetetlen az ottani tevékenységhez, de itt is helyet kaphatnak olyan kiegészítő megoldások, amelyekkel akár egy növényt, akár a burkolatokat megvilágíthatjuk. Különösen népszerűek manapság a munkapult fölötti csempék leváltására használt színes üvegek, melyekre a fényt irányítva, játékosan megcsillan az ott. Az étkezőben gyakran helyezünk el dekorációs elemeket, ezekre is felhívhatjuk a figyelmet egy jól megválasztott falikar, vagy éppen süllyesztett világítás segítségével.

 

Engedje szabadon a fantáziáját, és válogasson olyan világítástechnikai eszközök közül, amelyek a funkcionális teljesítményen túl aktívan hozzájárulnak otthona hangulatosabbá, stílusosabbá tételéhez! A gasztronómiai élmények színtere sem kivétel ez alól, a közös étkezések, vagy a fenséges falatok elkészítése is élvezetesebb, ha nekünk tetsző, igényes környezetben élhetjük meg azokat.

 

Hasonló hírek

Így hajtogass fenyőfa alakú szalvétát egyszerűen az ünnepi asztalra – VIDEÓ

Mazsi

Dekoráld a konyhafalat szeletelt téglával

info

150 forintból rendbe teszi a háztartásodat, a szódabikarbóna maga a csoda

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------